Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
512 milki, a narodu prica o nekoj nezavisnosti
Samo forto im je 100 miliona dao u zadnje 2 godine
Godinu dvije Forte nasuprot 30 godina neki drugi ljudi. Sasvim je logicno da je Forto efikasan. Treba glasati za njega kad je tako sposoban.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
narodu je bitno kosovo i pripajanje srbiji a glad i bijeda su nebitni zivjece se od pjevanjq pjesamq i pljuvanja po drugima :)
Neka rs puk sije zito, zob i jecam. Dodikova porodica uziva u luksuzu, skoluje se na zapadnim univerzitezima i ne podnosi pukov radni znoj. Rs puk mora razlučiti da se pod srbovanjem stiti kriminal.
Sposoban.
a narodu prica o razlazu
Nacionalizam bitniji od gladnih usta
hebiga ameriko, ovo izgleda kao da međeda vakcinišete dječjom vakcinom.
pa eto zamislite koliko te firme imaju uposlenih x 10 članova porodice + zadojeni glasaci snsd-a eto kako dobija izbore ubjedljivo.
ja to od sad zovem pola BiH. Tako da, zemljaci moji, pola BiH je privatizovano. A ovo pola ovamo je isto tako privatizovano
Bleee, bleeee..cuje se na ovu vijesrlt, iz republ.sumske...
Ne treba to dirati samo će se ugasiti.
Mile je za zatvora bio još prije 5 godina.
NIkad ovdje dobro biti nece!
Kako je onaj srpki pesnik nekad napisao jednu pesmu, prije nego sto je postao rezimski covek. Mislim da se pesma zove : "Kako je lepo biti glup".
Tooooo Milorade samo ih navlači
Neka se dodik zahvali umjetnoj inteligenciji
uvek se pitam kako neki ljudi se dobaciju milionima, a ja nemam ni da kupim u Solisu stan, na kredit, ne mogu ucesce da skupim....
Nadam se da narod, pardon podanici uredno proslavljaju svakog sina, kćerku, unuka, nećaka i u budućnosti i praunučad svojih lidera jer što ih više ima to će morati više crnčiti za njih i tako imati manje šanse da zasnuju svoju porodicu i imaju vlastitu budućnost.
A valja sutra to i uhljebiti na državne jasle i omogućiti raskošan život sve brojnijim potomcima privilegovane kaste koja upravlja državom. I onda se čude što je natalitet propao, usta svakog od tih potomaka uskrate budućnost stotinu druge djece.