Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba postati norma za svaki grad , na ulazu pored table staviti ovo
Meni ovaj znak više liči na traktor...
Zato što se quadovi vode kao traktori, odnosno registruju se kao takvi.
Ne mogu se sjetiti u kojem gradu im je policija jer su se pravili pametni kada registrujes ko traktor to je trajno nema ono kao auto svake godine e sad kad ste traktori stavite onu rotaciju da vas ostali ucesnici u saobracaju vide :)
U Sanskom Mostu Traktor zovu Kvad
je li to atv....pa to je samo za planinu a ne za grad...vidi se koliko smo zaostali
sta su kvadovi moze li slika
Ovo treba zabraniti i na planinama. Uništavamo sve što valja u ovoj zemlji.
Kvadove treba zabraniti generalno na javnim povrsinama tj. dozvoliti samo na privatnim parcelama ko to zeli dozvoliti te zestoko regulisati izduvne gasove i glasnocu koju smiju emitovati.
Imam mogucnost, al ne bi dao 15-20 milja za ovo sr... nema sansee
Svaka cast za Sanski Most!
Bravo,jos da policija uradi svoj posao i to je to.
Svaka čast, mrzim kvadove, po gradu prave haos, po planinama uništavaju staze za pješake.
Traktor?
Ovo nije zabrana kvadovima, nego traktorima. Neko laže.
Kvadove voze džiberi
Ovo je zabrana za traktore!?
Dostojanstven nick, quadovi spadaju pod traktore, tako se registruju
@Gonzales89: Bojim se da si ti taj koji plitko razmislja. To bi znacilo da ne mogu zabraniti quadove ako ne zabrane istovremeno traktore. Zakonski poistovjetiti traktore sa quadovima je apsurdno, niko normalan ne racuna sa takvim nelogicnostima u zakonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Quadovi su vozila koja su namijenjena prvenstveno za vožnju po brdskim tzv offroad terenima tj po prirodi. Samo kod nas kockaste glave voze quadove po strogom centru grada...
Ovo i one motore krosere treba i na našim planinama zabraniti , dođeš ljeti na zrak ono ti zvrnda putem u sred prirode diže prašinu plaši i ljude i divlje životinje u šumi, uništava staze i pašnjake a obično su to sve babini sinovi
Ha u gradu divljaju autima ha na moru divljaju motornim skuterima ha na planini praše, obijest i ništa drugo