Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reketi, utaje, kockaste glave, klosari, paljevine, gudra, dilovi, talovi, brude, dobar, los, zatvor, dopusti, nocne trke, udesi, stradanja , pucnjave , smrt, bio je mlad dobar laka mu zemlja
dobar ti, dobar brate, tvoji ? moji dobri, dobri masala, dobar ti, ja dibar, dobra oba, svi dobri, dobri
Nije lijepo spominjati i generalizirati kockaste glave, i u mene je kockica, pa ne znači da sam mafijaš. Ostalo sve za pet.
Dok se ne napravi cistka u pravosudju, a i u policiji. Ovo ce biti nasa svakodnevnica...
Šta je bivša vlast ostavila , treba 10. godina da se čisti..
Da nije hibrid? Kod Toyote je to svako drugo vozilo, mozda je planula baterija?
Ne pozivam na nasilje, ali ako je zbog parkiranja na trotoar onemogucavajuci prolaz incalidskim kolicima... nema smisla vise opominjati i pidati kazne. Samo sila!
Tako vam je to kada na vlast dovedete Trojka kartel.
U Tamnom Vilajetu nista novo...
Treba brasna uzet
Aaa pocele se i toyote palit, ja konto to samo vazi za bmw, mecka, audi, porche...
Denis Stojnic ponovo u akciji !!!
Veca materijalna steta - ostala sasija samo i felge
Možda zato što je parkirao na trotoaru-:)))
PROTESTI PROTIV VLASTI KOJA NAS PRODATE KARTELIMA
Dok politicka bitka pred izbore dostize svoj vrhunac i kandidati za nacelnika slikaju se pored asfalta i cupkaju travu gdje je zapusteno gore im automobili ispred nosa. A gradjanima zivot sve tezi i tezi. Ona floskura ja napravio ja uradio je totalna glupost od cijeg novca naseg.
Riba od glave smrdi birali smo sad uživamo.
Inače nije se palilo prije 5-10 godina, je li bote?
Aahh @ nije trojkin ili hdz bote nije ni blizu kao sada. Niti smo uzimali kredite da se penzije isplate penzioni fond bio 80 miliona u plusu i povečavale se penzije 3 puta godišnje sad ako ne dignu kredit ni penzija neđa. Sve to zahvaljujući vama i onim kazama-pri kao ddina našić kaza pri
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je zapaljen zbog toga kako je parkiran, onda realno 80% automobila u Sarajevu treba zapaliti. Da mi kao pješaku smeta, naravno da smeta, da mi kao vozaču smeta, smeta... Realno grad nije građen za ovoliki broj automobila, više se razmišljalo o parkingu za konje i konjska kola.
naravno da nije, to ja govorim cijelo vrijeme, ovdje se clanci prave o kolapsima u saobracaju a nisu svjesni da kako godine prolaze toga ce biti sve vise, jer se auti nemilice kupuju i vozaju a infrastruktura ostaje ista. Ja da sam vlast, ja bih zabranio prolaz autima od malte pa do centra i ulozio maksimalno u javni saobracaj. Ovaj grad je toliko mali da bukvalno pjeske mozes bez muke neke doci od malte do bilo kojeg mjesta u centru.