Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li realno da ovi opet strajkuju a imaju najvise plate u drzavi,doktor u ambulanti ima platu 5000-6000 Km,a da ne govorim za domove zdravlja i klinicke centre
Ja bi sa ovim policajcima protestirala.
Imate najvece plate u drzavi a sindikat ste koji najvise protestira. Od 2019 vam je 4x plata povecavana. Imate 35 dana godisnjeg odmora + makar jos 10 za druge stvari. Haman pola godine i ne radite. Sramotno.
Niste pravili stenje kad je Sebija bila, sutili ste na sikaniranje i odlazak karova iz KCUS a. Zašto tada niste podigli setnju? Zdr.radnici u KS imaju najbolja primanja. To oko kadrove je djelomicna istina, jer kadrova nema. Ko je protjerao nasu djecu vani? to je proces nad kojim ste sutili. Jedini daj tu pomoc, a sistemsko nista niste uradili, zasto ne trauite hastitu zdr radnika na poslu, zakonski da budu kao sluzbene osobe jer ih stalno napadaju. Sutite o tome.
ako ko ima pravo na toj 2500 km iz buđeta to su radnici koji rade u privatnom sektoru jer ga oni i pune!!!!
od koga trazite 2500 KM?? imate neki svoj fond ili od nekog privatnika gdje radite??? ili je to od gradjana koji pune buđet??? bolje bi vam bilo da trazite da se poboljšavaju uslovi u bolnicama!!!! ....
Tzv Nasha stranka atakuje na svaku mrvu dostojanstva kod radnika.