Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa i od odluke a i od filharmonije, a na kraju zbog kise ide u pozoriste hahahaha
Prvo parada pa sad ovo. E grade sta ti rade😉
Izivljavanje nad gradzanima gay parada obustava saobracaja .filharnonija isto neki nevazni piliticar za koga i neznamo obustavlja se saobracaj
Što je previše, previše je. Onda zabranite saobracaj komplet od Bentbaše do Marin Dvora i da cirkuzamo po citav dan.
Bukvalno 70 metara ulice se zatvara, i to za ove dvije ima stotinu alternativa. Smiri se malo
ova vijest ce pogoditi vecinu gradjana... pogotovo oni koji su planirali obici nekoliko kladionica
Opet!! BmS svako malo obustava pa kakva je ovo ludnica više!!
Naravno da trebaju da zatvore, kad su mogli zatvoriti zbog onih što su organizovali "PARADU ŠTO SE NEČIM PONOSE. Trebaju i zatvoriti zbog nečega što je normalnije.
Parada bilo koga i bilo čega dio je UN Povelje o ljudskim pravima, koja je sastavni dio Ustava BiH i ima primat nad svim zakonima. Svi homofobi, antisemiti, islamofobi ili degenerici koji diskriminišu bilo koga u BiH po bilo kom osnovu nisu "čuvari tradicionalnih vrijednosti" nego teroristi koji podrivaju ustavno-pravni poredak zemlje u kojoj žive i tako ih treba i tretirati.