Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maloljetnici koji su dojavili bombu kazniti sa čišćenjem i odvoz smeća iz škole do završetka školovanja. Ljeti kad je raspust nek pomognu sa krečnjem zidova u školi. Roditeljima isporučiti račun intervencija policije i traženje bombe u školi. Neće više nikad pasti napameti djeci da dojave bombu.
djeca=sda
Ne radi se o djeci iz zdrave porodicne sredine, gdje roditelji imaju koliko toliko uticaja na djecu i njihov odgoj. To sto ih kazne bice kao kazna zbog propusta u odgoju djece... i treba ih kazniti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto li se ti maloljetnici vise ne opamete?
Mnogo novca će se potrošiti ako nekog čekaš da se opameti. Dosta brže će se svako opametiti ako račun mora da plati sam.
Budući potpresjednici Sda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ttebalo im mjesec dana da ih lociraju...
zar ne vidite da to rade obav. strane sluzbe kojima je ovo u interesu...zasto ne pozovete roditelje da paze sta djeca gledaju na drustv. mrezama i da sa djecom razgovoraju...bezbroj je dojava i u nekim drugim drzavama na avionima i sl.. ovdje je neko nasao da manipulise djecom a roditelji ne poduzimaju nista
Izvest na trg, zguziti (jedina rijec koju mi je algoritam dozvolio) sve koji su ucestvovali u laznim dojavama. Garantujem da se to ne bi ponovilo barem narednih 100 godina.
roditelje treba pohapsiti i pritvoriti po kratkom postupku
Samo se zapitajte šta bi bilo da su na zapadu. Ne bi sigurno tako blago s njima postupili. Ljudi, ovo su ozbiljne stvari.
Ako nemamo zatvor za maloljetnike ne znam što ih hapse. Pa kad znamo da je u predmetu Pravda otkazano 65 ročišta zbog dojave o bombi a niko nije odgovarao zaključak je jasan-pustite djecu.
operateri da ukinu sve brojeve koji nemaju ime i prezime vlasnika....mailove sve sakriti, plus sekretar u spam da ih gurne a ne javlja u policiju....i onda neće biti svrhe
uvedes pokaz licne karte i problem rijesen
U ovom slučaju prvo bi tatu oa onda ma,u.
Ovo vam je poznati trend na zapadu. Mafija organizuje djecu da odvrate pozornost policije a inače ih ne mogu kazniti zbog godina starosti
Tražiti naknadu od roditelja za pricinjenu štetu
Dosta česta praksa sa dugom tradicijom u BiH.
Ministarstvo treba donijeti odluku o isključivanju iz škola i zabrani pohađanja u Kantonu Sarajevo dojavljivača i onih koji ih nagovaraju ili plaćaju.
Smatram da škole trebaju ukinuti javno mail adresu te će na takav način uvelike umanjiti dojave bombom.
Momcima cestitam jer su im zadali zadatak, mozda nakon ovoga proradi cyber security odjel u policiji...mimo toga ukor jer su pretjerali.
Problem je sto se niko vise ne boji policije i pravosudja, to je uvod u anarhiju
Kakvu poruku salju toj djeci? Halo, ko je ministar? Neka obrazovana, casna, elokventna osoba? Nastavite da se cudite.