Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitaju se na kafi, nedo Bog da iko ista konkretno poduzme
Manda je bivši načelnik. Lik je totalno nesposoban.
Sto bi volio da neko odluci da ukrade na tenderu za obnovu Zeljeznicke stanice. Ono okolo i unutra je zalosno za glavni grad. Kad ce se vise sjetiti da srede ono ogledalo grada? Nije temeljno radjeno nista od kako je napravljena u komunizmu....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos da su primjetili da su lose postavljene...
srle je dokazani strucnjak.taj bi giviht pokvario.
Mijenjaju ploce(nakaradno) a ne mijenjaju i ivicnjake
Pa ne mijenjaju se bespotrebno, ovo je da se dobije koji glas na izborima, mažu oči ljudima.
Drug Mandić je legenda:)
kad je led sve je klizavo to se samo obucom moze regulisati
'Sarajlije'
Ma samo nek se opere koja marka, jbg, valja vikendice i kurave finansirati! Moj narode, kad češ više doći tobe? Isto za saobračajne znakove, nema gdje ih i kakvih nema, neke čikme imaju po tri znaka, jbg. Ma treba im medalje dodijeliti!
Pitaju se Sarajlije sto se mijenjaju kocke.Ne pitaju se Sarajlije u vezi toga.Sve sto je bolje dobro doslo pa i nove plove.
Nek je Srdjan načelnik pa možemo i po blath hodati.
kako bespotrebno kad neko zaradjuje milione na njima, nije bespotrebno
Mandic totalno izgubio kompas,ovo nije potrebno bilo,bolje da je asfaltiro cestu pored stadiona Kosevo,sreca pa ima ona rampa sad kod Zetre pa izbjegnem dobar dio one katastrofe.
Gdje je ulica Kosevo kontam, kad ono kralja Tomislava.
te ploče bile sasvim OK, bolje da je neki drugi trotoar u nekoj drugoj ulici u centru popločan umjesto ružnog asfalta, koji treba iznaciti sa pješačkih staza batem u centru grada
Još jedan tender.
Zeleni bi sve ostavili da bude kaldrma . Nepotrebno komentarisanje za nesto sto je funkcionalnije,ljepse i korisnije gradjanima .
Ma te pločice su bespotrebnobacanje para,bolje urediti neku dotrajalz zgradu.
A 50 metara trotoara kod predsjednistva im nije bio problem jos po cijeni mermera iz anticke Grcke placano hahahah
Oni kada 50 metara trotoara postave, objave u svi medijima i slave . To je njihov domet .