Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko omalovažava srpske žrtve u WWII to je SNSD i odbacivanje ove rezolucije.
E pa mora se Dodik odužiti Draganu za dovodjenje Hrvatskog Ambasadora na odlikovanje oficira VRS u Banja Luci.
Dodikovci ce zarad Covica pocet slavit ustase!
Hrvati osuđuju Bošnjake zato što su protestvovali protiv mise, a Srbi optužuju Bošnjake zašto snisu zabranili da se održi misa.
Vlast u Republici Srpskoj je katastrofa...ali ništa bolje nije bilo ni kad si ti ,Šaroviću,bio na vlasti....
Sarovic je jedan od rijetkih normalnih politicara u citavoj BiH.
Nego, šta ima onak? Ima li para u budžetu? Kakve su plate i penzije? Može li se na ljetovanje/zimovanje otići? Kupiti knjige za školu? Kupiti ljekove? Izlječiti djecu kojoj treba pomoć? Kupit malo bolja kola?
Nema šta nema, ima se fala Bogu, a i može.
Nebeski narod živi u nekom svom svijetu, nekoj svojoj stvarnosti...užas
Rece ministar koji je iz celije zatvorske sjeo pravo u fotelju
Pa neki govore da je Milorad Dodik, "Hrvat". Ovom kontra rezolucijom ili kako je neki nazivaju ZA Bleiburg misu rezolucijom mnoge dovodi u sumnju da se pitaju, "a da nije slucajno ....". Kad uzmes, prvi predsjednik HDZ BiH je bio posrbljeni, dok su skontali, on vec bio u Karadjordjevu.