Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko Komsic🤫❤❤❤❤❤❤❤
Bagro uhljebska, pljačkaška, lopovska i lažovska!!! Vrh prioriteta je životni standard svih građana BiH!!!
Ko o cemu, baba o ustipcima.
Da, treba ukinuti nacionalne odrednice, reče Palmer.
Boje se stranci ako Hrvati počnu drmati kavez
Izborni zakon je nacin da hrvatsko biracko tijelo legalno moze u povoljnom trenutku traziti vid autonomije ili vise..po istom zakonu je covic bio predsjednik i tad nije smetalo.
Prioritet su vece plate, veci zivotni standard, zdravstvo, itd. To je prioret barem gradjana. Naravno da je vas prioritet HDZa izborni zakon da bi mogli ostati na vlast pa da vas standard ne opadne. Ljudi odlaze, pogotovo hrvati. Nece imati ko glasati za vas taman i da dobijete izborni.