Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste samo jadni svi redom!! Snsd i hdz vam se smiju kaki ste!! Hajvani vam nisu ravni a ti niksicu nisi ni za presjednika mjesne zajednice
On nije za MZ ali jesu bake i seka
Slazem se
Ako Stranci dadnu Vlast ovim Izdajnicima narod treba na Ulice izaci
Hajde botine komunjara, hb i rs lupajte minuse i negativne komentare pomozite braci izdajnicima 3+.... Tko vas nezna hahahs
Bake je bolji od ovih izdajnika ali treba imati hrabrosti da ocisti stranku od jos nekih likova i da mu se zena manje eksponira iako je uradila i dobrih stvari. I forsirati jos mladih. Ako ovo ucini do iducih izbora SDA ce imati 400 000 glasova. Narod je nakon izdaja/provala Dine i ostalih uvidio da je SDA ipak bolja od ostalih.
pored toga treba i pripremati adekvatnog nasljednika stranke koji nema oraha u dzepovima.. da efendic nije izasao to bi bilo to..
Ove tri stranke peta kolona ,a prednjači SBiH.
Trojanski konji u koaliciji!
Neka će osijediti za mjesec dana. A koji su šarlatani ovi stranci što se vrzmaju po našoj dragoj Bosni !
A sta ce Dinokio sad....eno ga place,citav komsiluk digao na noge...Sad bi mu i jedan Fadilov respirator.valjao. Ali Fadil je vcr kao i Halid B u Bihacu...za Hamdiju Abdica Tigra..novog gradonacelnika Bihaća....
NES,SBIH: "Zalažemo se za institucionalno djelovanje u okviru naših kapaciteta, bez upliva neimenovanih članova međunarodne zajednice. Cijeneći mogućnost zloupotrebe postojeće sistemske blokade za imenovanja Vlade FBIH očekujemo snažno zagovaranje poštivanja legitimiteta parlamentarne većine." Jasno i nedvosmisleno: Ne želimo stalno Marfijevo petljanje i prekrajanje izborne volje građana i štimanje iste u korist Trojke, preko kurira Konaka i dvojice pobočnika NN i Forte.
Nikšic je podanik,svaka Vam cast
Ljudi vi ste politicari a oni se interesuju samo za plijen.
Nermin Niksic je doslijdan ucenik majstora izdaje Alije Izetbegovica. Kada god priprema neku izdaju uplice i spominje strance, isto ko nekada tvorac (otac) RS, Alija Iz.
Niksic je poslije ovih Izbora trebao u Politicku penziju nakon osvojenih 3000 Glasova
zašto izlazi se na izbore kad opet stranci odlučuju ko če u vlast uči i formirati vlast
ZA BiH ako napusti ove izdajnike iz Trojke na sljedecim izborima ce imati vise glasova nego svi iz Trojke Zajedno
Čovke i Dodik imaju ove Sarajlijice da odrađuju ono što oni nisu u 15 godina uspjeli odraditi