Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko se ne moza plitati na sud bez sudskog poziva, nauci neke osnovne atnari Efendija.
Danas je bio clanak da je trazio da ga pozovu..
Bošnjaci trebaju sa srbima da nađu zajedničku i da najure ovog HDZ zaštitnika. Pa nećemo se vijekovima mrziti nekad moramo zajedno krenuti dalje.
Agilan je Schmidt da HDZ podvali Evropskom sudu pod promicatelja EU vrijednota. Ipak njihov zajednički san, legitimno predstavljanje, je tamo nazvano jedinim pravim imenom - rasizam.
Sema gigant!
vjecni sda nacelnik i poslani student u malwziju preko sda iz visokog.
Hahaha, došli smo napokon do rješenja problema. Šta kaže nacionalnog identiteta, hahaha. Pa to ne postoji i to je osnovni i glavni razlog problema Bosne i Hercegovine od 1991. do sad. Koji nacionalni identitet ? Svi smo mi Bosanci i Hercegovci a etnički budi šta ti volja. Sve dok postoje tzv nacije ili konst.narodi dotle nema napretka u ovoj državi. Ali, nije bitno jesi li gladan, bitno je da si jedna od tri nacije, hahaha.
Rumeni najvece zlo po Dobrinju i Alipasino. Pakas samo gradi i radi po Buca potoku i Bukljakovom.
@ta. tableta Šta lupetaš majke ti?
@ta.tabbleta Koja li si ti B U D A L E T I N AG
Sta je ovaj Kovacevic Srbin, Bosnjak ili Hrvat znali se koga napravio
Kirkland NE bitno koje ga napravio ali bi prodao svoju familiju za novac
BOSANAC od A do Ž Svaka čast za Slavena!
Schmidt stiti ono zbog cega je poslan i placen. Bas me interesuje njegova argumentacija.
FašZloUzp hzhb glamare!!!!
Ovaj portal je izraelski nastrojen. Ignorisati samo
Nista me vise ne cudi sta se sve desava u svijetu. Potreban je dobar reset da se vratimo na pravi kolosjek. Previse su se desni digli.
Smiadt je lazov.
Ovog Smita bi ja najurio i to sa prutem po gujci, skroz do granice.
To samo pase dodiku i sda-ovcima
Dizte se vi na proteste pred ohr svi koji ste blize sarajevu ali i iz cijele bih i dijaspore. Ne vredi piskarati na drustvenim mrezama. Smit se mora zaustaviti ako hocemo da imamo bih. Sutra su protesti pred ohr, pa izvolite prosetajte malo do ohr, ne kosta vas nista, a bih moze puno pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)