Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa drzavnom imovinom u genoci.noj koja je vec data vlasima i oni je uknjizili i prisvojili:Foca,Kalinovik,Nevesinje,Trebinje,Bjeljina itd,ko nevjeruje pokazacu mu tacno te parcele,prije rata drzavne.
Schmt sad ulazi u Štos do sad je samo učio . vidjet cete bit ce toga još.
zasto se ne ukine entitat koji je nastao sporazumom koji sadrzi Genocid !?
Turist im ga turio😂
čuvajte RS kao zjenicu oka svoga .svi bi vam pozamjerili.Jeli Čović podvijo rep.Niđe ga.
najludje je sta radi tuzilastvo bih..da li je ta institucija koju debelo placamo uopste realna
Dobro je neko maloprije napisao njega ce uhapsiti Eufor i isporuciti tuzilastvu BiH ili ce ga cak odvesti negdje van BiH jer realno nasi bi ga pustili da se brani sa slobode itd. Ne valja ga ni hapsiti barem do izbora, vjeruj mi da ga uhapse i odrede pritvor izbio bi necu da kazem rat ali bilo bi belaja i sukoba. Sve si ti u pravu za tuzilastvo ali ja bar ovako mislim. Ne kazem da sam u pravu ali tako mi djeluje.
Samo jako i bravo...
Medjunarodna zajednica vec godinama samo pasivno posmatra/podrzava rusenje BiH a kroz politiku Dodika i Covica. Bilo je krajnje vrijeme da medjunarodna zajednica djelima opravda svoje postojanje kao garant mira i demokratije u BiH.
Jeste, Bog mu zdravlja dao.
Prvo je vratio Incko sa zakonom o zabrani negiranja genocida pa sada ti sa ponistavanjem zakona o drzavnoj imovini ali kao sto rece Komsic ima tu jos stvari koje se moraju srediti ali svakako ljudi imaju sada vece povjerenje u OHR. Realno kada malo razmislim to ti je i posao i to mnogo dobro placen.
Šmit je danas ukinuo rs Bez imovine rs je mrtvo slovo na papiru
Samo drzava BiH ima pravo raspolaganja imovinom cjele BiH ONO sto 95-e nismo zavrsili, zavrsio je Kristijan 👏👏👏
Zato povjerenje u SBiH nikada nece biti vraceno! Imperativ SBiH je biti u vlasti. Po svaku cijenu. Tacka.
Sad kad imamo osude i USA i VB i OHR vrijeme je da se pokrenu sud i tuzilastvo... Da se kazni svaka subverzivna i antidrzavna radnja ... Bilo kakav oblik separatizma i opstrukcije usmjerene protiv jedine nam i suverene BIH
D, Scidt je vratio povjerenje u OHR, ali budala je onaj ko misli da je moguce vratiti povjerenje u Stranku za BiH.
Samo malo češće izvuci ladicu sa bonskim ovlastima i udri ih po ušima.