Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrcvare nas dugo, takvi smo, kakvi smo. BiH je i ovakva, kao i ostale zemlje Z. Balkana spremnija za EU nego kad su neke clanice primane. Malo i sve manje ljudi tu zivi svakako, manje vise slicne vrijednosti dijelimo i nije to nesto sto EU ne moze da uvuce u svoj sistem
Moguce da ce se prica zavrsiti tako da imamo benefite clanice izuzev prava glasa u Briselu.
Gavrilo Gavrilo ime ti se slavilo
Hahaahha
** bes EU. Ili uvedite BiH u Sengen ili nas pustite na miru. Trazite od nas da ukinemo vize arapskim zemljama iz kojih nam dolaze turisti, a ne date turistima iz EU da nam dodju. Ko ce cekati na granici po 2-3 sata?
Pita li iko ljude u BiH, Srbiji, C. Gori žele li u EU?
A jel to kao ne zelimo u EU? A malo malo, neko pita, kako do posla u EU sa pomenutim pasosima