Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta od tebe Schmidt za ovaj mjesec , sjedi zaradio si 25 000 eura.
Razumjeli smo Schmidte, Bog će ih kazniti.
Uradi nesto konkretno ili pakuj torbe i nazad odakle si dosao
Tebi bi bolje bilo da se pokupiš i vratiš odakle si došao
I ovaj samo melje,drobi, priča i pare uzima...a najavio se kao stiže tata igrice...
Pod hitno treba uvesti sankcije I visokom predstavniku ako ne stavi van snage zakon koji su donijeli bosanski srbi o drzavnoj imovini.
pazi ovo: jučer Vućiću došle kineske rakete, danas sankcije.. očigledno je da je ovo sinhonizovano, i da je Vućić poslije dobijanja izbora se odlučio za Zapad, i pustio Mileta niz rijeku.
Sinko pojma ti nemaš. S istoka pušu isti vjetrovi koji su i puhali zadnjih 100 i nešto godina. Bojim se da su ovaj puta žešći i jači. Nadam se da sam u krivu. Vućič je školovan kod Šešlja a diplomirao kod Miloševića. I još je porijeklom iz Bosne. Zaje.... kombinacija.
Incko vrati se
Koliko si to samo puta ponovio,bespotrebni covjece,uradi nesto konkretno i to odmah.
Nagornokarabakh
i ti ces gospodine КРИСТИЈАНЕ ШМИТ ako ovako nastavis sutnjom i neradom pomagati zlikovce zavrsiti pod sankcijama citav svijet vidi ovoliki izliv fasizma,korupciju i terorizam presudjenih politika a ti sutis tj odobravas i tako dajes krila
Celo ili radi svoj posao ili pakuj kofere
Ja je umjesto ove jajare neki britanac, kao Paddy sto je bio, ne da bi bio na crnoj listi nego na 50 nijansi crne.
Hajde sad i ti kao i Insko, pricaj a nista neradi,,budi konkretan
Koliko to traje zivotni vijek 150 godina da bi mi koji uzivamo na ovom svijetu hocemo li dozivjeti promjenu mater vam j
Kad će Njemačka uvesti im sankcije??