Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama je Schmidt predsjednik drzave ili takozvani Njemacki Tito.
Ko biva promijenili se instrumenti, jacanje tuzilastva, ali prividno!!! Dok i dalje ostavlja bonske ovlasti po strani!!! Zasto!!!???
Nece biti tolerisao i to cemo jasno pokazati tako syo necemo uraditi nista.Da nije do sada bilo tolerisano ovakvo se ponasanje ne bi ni desavalo.
Ne mozete pojedincima uvoditi saMkcije za teski kriminal, a onda iste te pojedince pozivati na politicki dijalog. Time samo pokazujete svoju dvolicnost, tj. spremnost na ucjene tih lica i tzv. Dealove, kao sto ste ih napravili sa Tro(bo)jkom
Ponasanje iz RS je i najveci razlog postojanja OHRa. EU ne moze sebi dozvoliti jos jedan sukob na teritoriji Evrope, a svjedoci su necivilizacijskih poruka koji potpiruju mrznju i nestabilnost u regionu.
Smit je dobio orlova krila pa sad kruzi i trazi zrtvu.
Smit je dobio orlova krila pa sad kruzi i trazi zrtvu.
Smit je dobio orlova krila pa sad kruzi i trazi zrtvu.
Puno okolišaš sa objasnjenjem , malo to jasnije i glasnije podvuci destabilizatorima ove zemlje !
Ovakvo ponasanje bas se i tolerise otkako si dsao ovde, muka ,i je slusati te...
Je*o vas Šmit. Ovo je kolonija.
sad samo da pocnes koristiti bonske i to je to
Vucic i Dodik, sinhronizovano napadaju državnu imovinu. Ako to, pritiskom na Šmita i Matfija iz guraju, Ruska baza u RS dolazi za mjesec dana nakon toga. Tu igru igra i podrzava Putin, da uvali Rusku vojnu bazu u srce Evrope!
Nesto mi je govorilo da neces tolerisati. To Smite dragi
Drzava Bosna i Hercegovina zajedno sa MZ mora adekvatno odgovoriti svim pokusajima separatzma