Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herr Šmit u govoru Svena Alkalaja nema niti jedna manipulacija. Uveo si aparthejd
Ovdje je aparthejd jos od devedesetih, kad su nas podijelili u tri plemena, a nakon rata su samo nastavili s tim kroz 3 različite škole, 3, predsjednika, 3 različita naziva za isti jezik koji govorimo, itd.
Tako je! neka se zamisli Šmit , u njegovom djelovanju je sračunato djelovanje do te mjere , da ni danas još nikome nije jasno šta je on donio?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
montiranje, nije bio HDZ je, nije nas Covic predstavljo? VOZI U NJEMAČKU
fasista
Za zaustavljanje odlaska mladih i perspektivnih ljudi iz BiH, jedan od preduslova je i odlazak nesposobnih i nekompetentnih stranaca koji imaju mogućnost donošenja odluka koje direktno utiču na njihov zivot, te dolazak onih koji su kompetentni i imaju lični moralni integritet kojim se koriste pri donošenju takvih odluka
Ni '92.- ge ni Amerika ni Engleska nisu bile prijatelji BiH, pa zatim ni u Deytonu a ni danas. Nikada im neću vjerovati.
Alkalaj se dobro prosuo onim nastupom i pokazao s kakvom politikom živimo. Da mu je neko pametan pisao govor, možda je mogao nešto i postići. Komšićeve kafanske bljuvotine.
oni sto su bili korumpirani,sto su imali kuce na borackom jezeru i ko zna sta jos,oni su bili dobri...sto su radili u korist muslimana..oni su bili pravi,sto su ugnjetavali dva konstitutivna naroda,mislim da je dosta bilo i da je eu vidjeli s kim imaju posla
vidi ga i ovaj se naucio spinovat i teorije zavjere folovi..izgubio si kredibilitet, narod ti ne vjeruje osim sacice manjine trazi zamjenu sto prije dok jos vise nisi pao
"Laju kere varošanke" Balašević. Tužno je koliko nacističke mržnje i jala izlazi iz Sarajeva.
kad se neuki fašista i šovinist javi nekome pametovati..a kad se sve zbroji u mozgu funkcioniraju 2 zdrave stanice,ostale se spakirale i napustile dotičnog...
Nikšić je prototip bošnjačkog čelnika kojeg žele Zapadnjaci. Stašljiv, ljigav, nesposoban ali zato poslušan. Prvo ga je Mijatović nagovorio da na nivou FBiH i BiH idu u široku koaliciju sa SDA, a onda je dobio haber iz Amer. ambasade da to batali te da uđe u osmorku koju je Amer. Ambasada kreirala sa Konakovićem. I on sad najednom karakter.
SVI NA PROTESTE.KAKVA PONIŽENJA DOŽIVLJAVAMO U SVOJOJ ZEMLJI.TREBA DA SE ČUJEMO I IMA DA NAS POŠTUJU. NIKADA TUĐE NISMO UZIMALI I U TOME JE NAŠA VELIČINA. SVOJE NE DAMO.
kako bolan tvoje
Halo schmidt sta kazu beograd i zagreb? Sta mislis kolko im treba dati? 80 % BiH 90? Jedino sracunato je tvoj angazman i tvoja ljubav prema Hrvatskoj kojoj zeliz pokloniti 30 % BiH.
sarajlije su poznate po narcisoidnosti, pa nije cudo da im nitko ne valja, ni smith, ni milanovic, ni vucic, ni amerika ni njemacka - iskljucivo uvazavaju samo one koji im laskaju, ali ako misle da je to iz ljubavi varaju se, posten prijatelj kaze onako kako jest bez obzira na sve
Komšić i SDA na aparatima,zajedno sa Ahmetovicem….
Hallllooo smite, kakvo formiranje vlasti. A izbori pokradeni, gore nego u somaliji
Ajde mrsh, stalo ti je gradjana BiH koliko i do lanjskog snijega!!
VI NE VIDITE PROBLEM BIRAJUCI DRUGOM PREDSTAVNIKA !!!?? TO KAO NORMALNO VAMA !!??.LOŠ BRAK TREBA ZAVRŠITI RAZVODOM I TAČKA.
Treba, kako da ne!!! Kupi prnje i pici za HR krajinu gdje ste otjerali 350000 srba!!! Taman za vas, nek vam sve bude kosckasto sve ofarbajte u crveno bijele koscike !!!
gofna, gospodine... a ćevapi u bosni poprilično jeftini... e moj švabo moj....
Lazov, kriminalac, manipulator, koji misli da ima posla s glupanima. Tamo gdje je mogao da favorizira HDZ, uradio je to pod maskom stabilizacije Federacije. A tamo gdje zaista moze da pomogne s presudama Evropskog suda za ljudska prava ne zeli da se tim bavi i prebacuje u domace dvoriste. A svakome je jasno da stranke s epitetom konstitutivne, nisu za gradjanski model uredjenja drustva. I jos se usudjuje da indirektno blati Alkalaja koji je samo opisao ovo nelegalno djelovanje ovog kriminalca.