Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I livno je bosna i hercegovina al polako zapad shvata i identifikuje ko su rušitelji multietične bosne.projekat komšič je unazadio bosnu 30 godina.
Smjesno je da sebe lazemo vec deswtljiceima lazemo da ce zapad ukinuti entitete tu i mene svrstacaam stid me je sto sam podrzavao zapad koji nam je unisito zemlju koji je namjernk napustio zasticenu zoni srebrenice mi nismo narod mi amo amijurija i avusa na zapadu kad kazem ata sam pogotovo atranci se isnijajvaaju nama
Sve neko hthenje da nekome aluzis pa bas te bruga syo je on isa svakog zla tvog ma daj da sluIm i av4 yi ae btise mentaliyry bosnji
Čović je Hrvatski piun a Schmidt laufer
Cim pocnu hodati po mljekarama i etno selima, znaj da im je blizu odlazak... imaju vise vremena za druzenje pred odlazak..
Trebao je pitati koliki je postotak Bosnjaka ostao da zivi tamo i da li ima pardrzavnih obiljezja HB. I na kojoj teritoriji HB jos zivi. Da se malo slika onom Stojanovicu razbistri.
Opet uz glazbu Thompsona? Opet sa obilježjima zabranjenim odlukom ustavnog suda? Opet jedan kufer kladioničarskih novaca?
šta je zabranjeno???? Thompson nije nit ima odluka suda neka, zastava HRVATSKOG NARODA isto nije zabranjena tako da reci na što misliš i ne huškaj narod bez potrebe
Bosnjaci moraju shvatiti da su pogrijesili sa Komsicem. Nekad treba priznati svoje greske...
Gospodin Komšić s punim pravom se izjašnjava kao Hrvat isto koliko i svi ostali i kao takav je legalno kandidovan i legalno izabran po svim demokratskim normama.
Nisu oni pogrijesili s komsicem nego mi sa protukandidatom
Mogao bi on i kod nas u Visoko na sudžukicu..red je da proba
Dosao kod svojih sefova hrvata, gleda sta ce im jos dati od funkcija.