Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šmit.zašto Čović ne priznaje genocid i zašto nisu usvojili dan žalosti.Ručao si jučer sa njim ,zadnje vam bilo abd.
schmite, moze jedno pitanje gdje ti je bio tata u vrijeme 2 svj rata?
Prca tebe Dodik kako god hoće. Tebe i tužitelja.
Ti si zadužen da štitiš ustavni i zakonski poredak ove države. Ali vidimo kako ga štitiš isto kao i trupe UN i NATO što su štitile živote ljudi u Srebrenici i Žepi kojima ste oduzeli improvizovano oružje uz garanciju da ćete ih štititi. Teško onome koga i šta vi štitite. Bošnjaci probudite se iz sna Srebrenica je prilika da stvari vidite onakvim kakve jesu. A to je da samo naše jedinstvo i naša borba donose priliku za nas i naše živote.
ovome zbraniti dolzak u srebrenicu zbog ignorisanja 258.000 bošnjačkih glasova i nametanja na na silu izbornog zakona
Tvoj zadatak je da provodiš zakon BiH i primjenjuješ bonske ovlasti prema kriminalcima koji ruše državu poput Dodika. Ti si dozvolio da pola države je danas van sistema a ti došao u Srebrenicu. Organizatori memorijal Srebrenice su ti trebali zabraniti prisustvo zbog prečih stvari koje ti danas trebaš uraditi a to su hapšenje Dodika, Stevandića, Nešića i drugih koji su srušili Dejtonski sporazum.
Opet nas naguzise stranci a bosnjo glupi i dalje vjeruje..
Pusti ti Srebrenicu tebi slični su o Srebrenici trebali misliti 1992.kada ste Armiji BiH uveli embargo na oružje, kada ste Žepi i Srebrenici oduzeli improvizovano oružje uz garanciju da ćete ih štititi - danas možemo vidjeti kako ste ih štitili. Tvoj posao je danas da štitiš državu i sprovodiš bonske ovlasti protiv kriminalaca poput Dodika koji ruše državu - TO JE TVOJ PRIMARNI ZADATAK. Ili ti ipak te ovlasti koristiš samo protiv Bošnjaka?
Na kraju ce svabo naguziti sviju. Radi na tome da uvede strane tuzitelje
Kaznite negatore genocida i vi ste uradili za Bosnu i Hercegovinu vise nego sto bi dolazak bilo kojeg glavnog tuzioca ijedne zemlje ucinio ......
Ne dolazite nema potrebe.
Cujem da je Schmidt jutros pricao sa Miletom i porucio mu - samo naprijed Mile ...:(
Glavni bavarski sudija ..., možda nešto stvarnoo i uradi za žrtve ...Vi her.Šmit nikada to nećete , stvarnoo..Ublehe da , al stvarno i konkretno NEVER..!
Nije valjda da neko vjeruje ovom klovnu? Vjeruju izgleda Bosnjaci. Probudi se narode moj dok je jos vakta.
Nama ne trebaju predstave i senzacije sto se tice dolazaka na godisnjice stradanja Bosnjaka....nama treba podrska od EU i Zapada, nama treba ubrzani pristup u NATO savez i EU....mi smo europski muslimani, mi smo civilizacija i tolerancija na kojoj treba da tezi EU....ako nista necete uraditi sto se tice narusavanja Bosnjaka i drzave BiH onda nemojte ni dolaziti!