Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo dozvoliti da niih 7% pogranične manjine odlučuje za 60% većine!
Nažalost već smo dozvolili. Tzv. visoki predstavnik Zagreba je od nas napravio manjinu bez ikakvih prava u vlastitoj državi.
her Šit radi protiv BiH, providan do bola, GO HOME her Šit
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sta mi U Bosni sebi dopustamo. Pa zar nemamo ni trunku ponosa da se suprotstavimo rusiteljima drzave...
nemo cime se suprotstavit
her Šit radi protiv BiH, providan do bola, GO HOME her Šit
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hdz je po uzoru na sestrinsku stranku sds osnovao paradrzavu h z hb i paravojsku hvo s ciljem da stvori etnički čiste hrvatske teritorije u BiH....e neće moći hdz.......
kakva je ovo varalica, ona seoska njemacka
Hajde ovako da postavimo, presude iz Strazbura (Sejdic-Finci, Zornic, Pudaric etc, a naravno i Ljubic) su bile izricito protiv drzave BiH. U tom grmu lezi zec i to je najveca opasnost. Nisu bile protiv europe, USA,Hrvatske ili Srbije (potpisnici Daytona). Upravo u tome i Dodik crpi pricu kako je BiH nefunkcionalna i nemoguca misija. Ja znam da ne mogu glasati za Dom naroda (u ovom slucaju) ali postoje ljudi koji glasaju (izabrani politicari koji glasaju) i ne bune se sto ja ne mogu.
ne treba nista mjenjati kod nas sistem je odlican. samo svaki narod treba birati svoje predstavnike i proporcionalno broju stanovnika biti zastupljen i u institucijama.
Jarane, u Sirokom neko nas ne treba ni da bude portir, to hoces da kazes?
Kl oš ar je gospodin za njega
Tog covjeka treba proglasiti personom non grata svugdje gdje mozemo. On i Sattler su nam nanijeli najvise jada poslije Mladica i Karadzica.
Ne zna smiri sta je Bosna.Trpi bolan.al kad zavrsi ima da ti ta masina sa vrata.. do aerodroma.spadne.i okrene se.naopako.
Aplikant se lažno izjašnjavao kao Hrvat a tužbu podnjeo kao Ostali.
Smidtlerr je pllacennik
Spreman sam kao komandant Arkan ako Bog da na raspolaganju sam Srpskom narodu i mogu napraviti ozbiljnu vojsku sa najboljom obukom,platom i stanom za svaku porodicu svojeg borca
Vjerovatno su ga naručili ovi u Zagrebu zbog izjave od prije godinu, pa sad je dobio zadatak da ispravi rečeno. Svaki patriota u skladu sa svojim mogućnostima treba da se bori za našu Bosnu i Hercegovinu, inače neće biti dobro. Navalili su i sa lijeve i sa desne strane
Koga to iznenađuje?
Bez malo 30 godina zivimo u zemlji gdje je Ustavom odredjen aparthejd! Ovaj covjek onemogucava da se to stanje pocne lagano prevazilaziti. Juznoafricka Republika se oslobodila toga.
Nije on u sukobu sam da sobom.vec sa nasom drzavom.po zadatku je Rusi.
Svap**o vnogo