Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas li stida nemoralni liku
NDH Schmidt - Napolje!
Prije će u Mostaru i Stocu će izbit konflikt nego što se i pokuša obistiniti tvorevina zasnovana na konc logorima HRHB koju Schmidt i ambasade pokušavaju napravit. Ova zemlja BiH je dovoljno velika za svakoga ko je želi i ko je voli, bez obzira šta vjerovao i kako živio svoj život. Ali u njoj nema mjesta onima koji stvaraju ekskluzivne etničke prostore i ta lekcija će se naučiti na ovaj ili onaj način.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pod hitno ovog UZPca ptoglasiti nepoželjnim personom i zabraniti mu doživotno ulazak u njega.
nije se nista promjenilo od Austro Ugarske,sve je jasnije ko je razorio Jugu sa cet i cima ,ko je obecavao Bosnjacima EU i da ce im biti bolje bez Juge !
Tjeraj ovog placenika Bosno dok nije kasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gradjani Bosne i Hercegovine treba da upute poruku smithu...ODLAZI
Je li ovaj još u zemlji?
trebalo se protiv uzurpatora pobuniti prije 2 godine kad je u noci izbora nametnuo diskriminatorski zakon a trojka radi licnih interesa nije mogla da sagleda dalje od nosa
nemojte glasati za hdz, oni su odgovorni za kamenolom i covic se nije udodstoji da posjeti poplavljenje preci su mu bili izbori da sebi obezbijedi bogatstvo
Izbori su izgubili smisao od kad si ti tu.nametni koga hoces
Zaboravio je reci "glasajte, mada i ne morate jer cu svakako ja postaviti koga hocu"
Mojne samo ti pozivat
Gargamel go home
Kolko si SVOJIH novaca donirao ljudima pogođenim poplavama HER?
Ko tebe sluša marioneto globalista koji je branio desnicu u Njemačkoj
Ovog više niko ozbiljno ne shvata...
Kako te nije stid se javiti...
ovaj je zeljan politike nije mogao u svoju zemlju da uspije nista pa hoce ovdje
Stidi se
ovaj i u mjesne zajednice hoce da se mijesa