Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nametni nam ga 😂
Ili da nam ga meine??
NEĆEŠ!! GENOCID SMO PREŽIVJELI DA BI DOPUSTILI DA NEM NEKO POTPISOM UZME ŠTO SMO U RATU DOBILI! NEĆEŠ!!!!
Jel to znaci da je Komšić pobijedio pa se doticnom ne sviđa?
Bolje da ne bude BiH sa ovim zakonom. Rat ili Raspad. HDZ je postao nezaobilazan faktor u formiranju vlasti zauvijek. 1 hrvatski glas vrijedi kao bar 4 vaša.
Nisam stručnjak, ali meni ovaj čovjek djeluje korektno. Samo što je problem što, da bi bio korektan, mora biti striktan i neće se uvijek svima sve sviđati. Mislim da on posmatra stvari analitički, logično bez emocija, a da bi se u ovoj zemlji popravilo sve što ne valja, ili barem pokrenulo sa mrtve tačke, mora se proći kroz nešto što nije svima po volji. S obzirom na situaciju, bolje je riskirati za dobrobit, nego ostati na mrtvoj tački koja je svakako neizbježno dno.
Kraj BiH počinje danas.
O ovome se priča već mjesecima i do danas nema se pojma šta i on misli učiniti niti može li on to sve učiniti šta on misli da može uraditi.
Shmidt vam je pomogao. Oni fino stave blokadu, nece da formiraju vladu, a dobijaju placu.. Fino ne rade nista, a placu dobijaju, a narod kao ovce.. Budite zahvalni, radi u korist vas, za razliku od ovih koji birate.
Komsic je zaokruzen prika, mi smo ga vec „metnuli“.
Čini mi se da se ovom odlukom bliži konačan raspad Bosne...izgleda da su ovi izbori totalno nebitni??
Čemu izbori ako se sve može nametnuti? Trebao je pare od izbora podijeliti narodu kao novčanu pomoć i nametnuti šta već misli.
NISAM TREBAO GLASAT SHMITE. ETO TI UVODI STA HOCES. ODOH JA TEBI U NJEMACKU. CIAO BELLA. DOSTA STE ME JEBAVALI OD 92. EMBARGO PA DO DANAS NAMETANJE. JA U SVOJOJ DOMOVINI STRANAC. PA BOLJE MI JE ONDA U TVOJOJ..
Narod koji bira lopove i prevarante je SAUČESNIK !!
Bravo za Schmidta! Ovo je država tri naroda .Svi trebaju imati jednaka prava.
Ali i manjine…Samo gradjanska!
Tako je!
Ne nameče ništa, nego ispravlja nepravdu! Živjela Hr i Hrvati, gdje god bili!
Za gradjandku BIH, ista prava za sve gradjane…. Sejdic/Finci…
Zivio!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koje smo mi budale što uopšte glasamo kad se noišta ne pitamo.
Nametnem ti.
Namecu komsica hrvatima i onda se cude kad se OHR suprostavi.....
Evo hipotetički ako bi se sproveli izbori gdje niko nikom ništa ne "nameće", ja nisam sigurna da bi ispred hrvatskog člana pobijeđivao hdz. Ja imam puno prijatelja katolika/Hrvata, koji ne žele predstavnike ispred hdz. Također, čak i jedan srednjebosanski hrvat poprilično "rigorozan", je rekao da njegovi ne žele predstavnika ispred hdz. Ja mislim da bi bilo jedva, 50-50.