Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj traze...Sta je sa njihovim nacelnikom koji je u zatvoru?? Jel se to oni zajebavaju?!
Ko nije trazio nije ni dobio
Sa načelnikom koji je u pritvoru nije ništa, dobro je hvala Bogu. Ovaj lik iz članka ne može biti izabran. Tako zakon kaže.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
podrska, nek svi rade po zakonu.
Osim sda
mogu samo dobiti 8========D da ihzbiju okane zelene
Kao prvo, jos uvijek nije nacelink, jer je razlika 54 glasa a imaju glasovi mobilnog tima i glasovi putem poste. Kao drugo, sam je kriv ako je istina da nije rijesi radni odnos, odnosno ako ga nije zamrzno dok ne zavrse izbori, radno mjesto bi ga isto cekalo svakako, a po njegovom zahtjevu se vidi da je trazio koristenje godisnjeg odmora od 06.09 do 04.10, uostalom nek ide samo po zakonu pa sta bude.
SDA je odron. Sramota je biti dio stranke koja je podržala kandidaturu pritvorenika i koja nakon pobjede istog kaže da je Ibro činio dobre stvari. Sta ce nam reči svjet.
Nakon sto nisu imenovali direktora KCUS, zbog nepostivanja procedura, nakon sto je komisija ponistila imenovanje rektora univerziteta, sad ispada da ne znaju ni kandidovati covjeka za nacelnika opcine. Strucnjaci...
Jeste li isto tako zatražili ostavku za vašeg načelnika Barilović Ibru, koji je u zatvoru zbog kriminala i korupcije?
a Berilo ?????
Kmecanje....
SDA cirkus.
SDA cirkus.
Izgleda da se boje onoga sta su pokrali za 30 godina vlasti.Gnjide trezoraševe
sda je izgubila Bugojno po prvi puta od rata i sad su ih teške muke savladale. Čestitke novom načelniku, baš smo sretni.
jos uvijek nije nacelnik, imaju glasovi postom i mobilnog tima, a ako je istina da je bio u radnom odnosu dok je trajala kampanja u cemu je problem da ne prodje, nisi ispunio osnovni zahtjev ili moze po zakonu samo kad njemu odgovara
Baš su ovi likovi potonuli
Berilo moze iz zatvora, plata ide redovno, jos ga el bake hvali. Banana
Zakon je takav kakav je.
Ovo je objasnila Dubioza Kolektiv u pjesmi Kažu: 'Tjeraju na izbore svake dvije godine. A ja glasam za kafanu i marihuanu.'
A Ibro iz zatvora, može???
Mogao je i ratni zločinac F. Abdić - i to 20 godina.