Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo skontali nakon 30 godina kako treba? do sad izgleda sve zagrijavanje bilo
Moramo vratiti SDA sad se očistila od dilera i kriminalaca svi su otišli povuko ih Konaković za sobom.
Dok je Bakir na celu SDA nema nista od vas! Kada ste imali resurse(pare sluzbe) mislim imate jos al nije vise to to pa niko nije htio sa SDA samo radi Bakira jer taj je sve slagao, nema ni obraza ni rijeci..
vi ne razumijete dodika.on želi razriješiti RS,što znači da RS više ne treba postojati.
Bake bio u koaliciji sa Covicem i Dodikom cijelo vrijeme i sad problem jer nije on umjesto Trojke??
Ova sda luta bez svrhe i cilja još otkako je preselio Sulejman Tihić.
Doneseni a ne donijeti klixe
Ali ovo što se zadužuju to stoji. Nikad više PDV-a a opet fali novca, pa hajmo pod kamatu.
Moramo vratiti SDA sad se očistila od dilera i kriminalaca svi su otišli povuko ih Konaković za sobom. Jedva čekamo izbore da trpamo u ćelije ove što izdadoše državu uništile elektroprivredu UKCS i razjhjebaaše budžet ali i one što ih europol ganja.
Moj Bakire imo si sansu da povecas borcima,blokirali smo bili drzavu da nam das boracki dodatak,a ti posla da nas mlate po cesti,nedobismo ni boracki niti se zna ko je bio diverzant ko podrumas,sve si izmjeso,namjerno,a sad trazis od drugih ono sto sam nisi uradio,zato si i izgubio izbore,zapamti,ko sto ce i ovi ako ne podignu invalidnine i borcima nedadnu boracki,ali svim borcima ne samo podobnim i odabranim.
Doviđenja državna imovino dobro došla Herceg Bosno
Vaši zakljucci bitni ko lanjski snijeg.. Macku o rep ih okačite!?
izdajnici
Nikad više
Deseti zaključak je trebao biti , bakire da podneseš izjavu i dokaza , zašto je propala revizija tužbe protiv srbije.
uhljebi
Sto su danas dobrinsendvici pa botovi trojkasa karrela ispod oraga i dezertera aktivni ali idu izbori SDA je radilo jako lose ali ovi kartelasi njive dezerteri su katastrofa totalno nesposobni sve unistili za godinu pocevsi od elektroprivrede i samo nametnute fotelje stite a sve bitne funkcije dali HDZu i SNSDu.SDA je za njih svijetlo na kraju tunela i samo se nadam da ce pohapsiti ove izdajnike a brzo ce 26 i izbori
Za ove cu glasati i ja i cijela ulica, pola grada, manje su zlo jbg. A otpad je izasao sam od sebe u razlicite stranke. Ovi kradu ali neprodaju DRZAVU. Sad minusajte koliko hocete, ali tako stvari stoje i tacka.
Vazda nevin, ti si dakle jos nevin! Ali mi nije jadno koji je to grad gdje ce pola grada za luzere! Sarajevo, Tuzla, Zenica, Mostar nije! Da nije novi travnik?
trojka🇧🇦❤️💪🏻
Nema veceg zla!!!