Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cek ne misli na rat 92 nego da je prostakluk i primitivizam (seljakluk) dobio "rat" protiv urbanog i progresivnog. to se vidi iz sljedece recenice da je pobjedio turbofolk. sda je dno dna
Draze mi je da me Forto smatra seljakom, a ne kao sto me frljooki smatra ovcom koja mirno gleda kupovinu respiratora za 10.000.000 i trpanje nasih para u svoj vlastiti dzep. NAROD ZNA 😂😂😂😂 meee meee
ok... Ima li iko link na izvorni clanak da procitam za sebe sta i kako je to premijer izjavio?
KAKVE BRANIOCE, O CEMU VI PRICATE? REKAO JE DA JE PAPANLUK I PRIMITIVIZAM DOBIO RAT NAD KULTUROM I URBANIM NACINOM ZIVOTA STO JE I ISTINA. DZABA VAM ZELENI KRIMINALCI, GUBITE IZBORE
Ovi bas bukvalno sve shvatili. Nije covjek mislio na pravi rat, vec navalu primitivizma. Smijenite vi svoje podobne kadrove okorjele u kriminal, fasifikate, pa onda moralisite. Da ne ispadne da sam njegov advokat, mislim da osoba na njegovoj poziciji mora birati rijeci i paziti sta prica, Dakle, pogrijesio je, ali verbalno, nista nije ukrao.
Čuj sad ovih. Koja lopovska banda.Treba da vas je stid i sram. Umjesto da šutite i budete zadovoljni što vam nisu uveli sankcije imate obraza za ovakve izjave. Da vas podsjetim da recimo premijer Federacije obnaša dužnost iako mu se sudi. A nije jedini.
Bogme roDŽene Sarajlice kao Forto i Brega ga napustiše, a na bedemu odbrane Sarajeva: Safet Hadzić i Safet Zajko iz Rudog, Enver Šehović iz Foče, Vinko Šamarlić iz Zavidovića, Talijan iz Banja Luke itd....
Evo poziva Svrakic seljadiju da se upisete u ZB. Jeste, onaj isti Svrakic, koji je, kao i mnogi drugi iz SDA, zbrisao odmah na pocetku 92. Ovaj put tesko da cete prevariti nas bivse borce, a ni nasu djecu.
Nasla se SDA uvrijedjena, a u Sarajevo je dovela svu ruralu koju je mogla. U Sarajevu nema vise ni 20% prijeratnih sarajlija, sve sama seljadija i papanijada. O vrijedjanju boraca je suvisno bilo sta reci, jer je upravo SDA ta koja sve borce vrijedja vec 25 g.. Ja sam bio borac, i ne vidim cime me to Forto uvrijedio.
Seljak je veoma castan i posten covjek....a Vi iz SDA ste supci...tacka
Forti jesam li papak što sam rođen u Sarajevu kad te tata u šolju izdrkavo
Ubode Foto a mora se priznati da ima damu.
Niko borce nije ponizio i izvrijedzao pa i okrenuo im ledza kao SDA ...NAMJERNO STE PROKOCKALI TUZBU PROTIV SRBIJE I NAPRAVILI OVAJ AMBIJENT OLOŠI JEDNI.
Niko borce nije ponizio i izvrijedzao pa i okrenuo im ledza kao SDA ...kako bakir kaze za uhapsenog borca sto je rezao drva (JA I ???) ZARATIL SE PRVO TREBA PROTJERATI VAS POLITICARE !!! STA VAS PREMIJER KAZE ZA RESPIRATORE ??? OLOŠI JEDNI.
Jah eto on je problem, a ne vi. Stoko.
vi ste na nekim opasnim drogama
Jadno je to da Čovjek koji je bio Dezerter i pobjegao od Borbe , bude Premijer . E moje Sarajlije Mi smo krivi mi smo ga glasali.
Pa dezerter ti je bio i bivsi predsjednik. Doduse bio je u Bosni za vrijeme rata, ali u trezoru.