Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah čuj ovo. Znači da SDA zakonito kontrolira FTV godinama?
Pa FTV ti je odavno sda medij
U ovom tekstu sve je napisano o liku o (ne)djelu Dzemala S., kojeg decenijama stiti Sebijina SDA:https://smartinfo.ba/bhrt-vs-ftv-ili-kako-je-dzemal-sabic-postao-sda-tragedija/
hayat ne smije pasti, povedi nas Bakire bleeeee
Nisam pristalica ni jedne stranke pogotovo sda ali ovi što pišu protiv FTV ne slažem se.Pitam dali ne tv rs ima Bošnjaka ili na tvhb nema ako slućajno ima to može biti kabloman ili neko niže radno mjesto.
@sakeeekas: nisi pristalica, ali... Kakva veze ima tvoje pisanje sa nelegalnim radom rukovodstva FTV-a, koje je bez bez ikakvog nadzora? Ovdje se radi o bezakonju, osim sto relativiziras stvari i pokusavas opravdati nezakonit rad.
Da budemo iskreni i treba biti Bošnjačka..samo se u našem dijelu i plaća rtv taksa..ne ritese
Pa ovi brane da mogu ugurat svoje uhljebe hahahahahaa
Klasicna sjeca kadrova(uhljeba) da bi se postavili novi uhljebi..
Klasika suplja. Sda brani nelegalni menadzment cise od 10 godina.
ovakve likove sda stiti decenijama kao nezakonite direktore: http://www.narod.ba/saznajemo/vojvoda-na-celu-ftv-a-ekskluzivno-objavljujemo-izdajnicku-biografiju-generalnog-direktora-ftv-dzemala-sabic
Samo smijenjuj SDfA propagandiste. Deset godina rade nezakonito sa isteklim mandatima kao megafoni lopovskog rezima SDfA.
Vecina novinara na FTV i RadijuFederacije su SDA placenici.
Narod se može jednom prevarit u izboru ne i drugi put ...džaba mediji ,to je sad upalilo Risti Đogi i face tv i nikada vise
Napravite apelaciju da se penzioneri u fbih oslobode placanja tv takse,jer je samo oni placaju,a svi gledaju,jos ste im i to natovarili,uradite nesto korisno da sluzi ljudima,zna se ko ne placa i nista.
Kad ce zlatni kašikas dati kakav podkast, intervju. Trojka brate nije idealna ali su 10 puta bolji o SDFA. Dovoljno je da je SDFA prodala tužbu BiH protiv Srbije da nijedan pošten bosnjak ne glasa za njiha.
Bitno je sa sda nikad nije imala kontrolu nad: hayat, stav, faktor, klix, slobodna bosna, federalna tv, istraga, dani, behar, rtv vogosca, oslobodjenje (selimovic ucjenjen), o kanal, tv igman, bir, itd itd...
drzavno-privvatno. nauci razliku botu
FTV je glasilo SDA vec decenijama, uhljebili su stotine ljudi viska iz svoje stranke, sada to dolazi na naplatu
Čista laž bez trunke srama.