Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vraca vlada KS , vracamo mi, s nasim se parama rasipaju! Haram im bila svaka marka!
@gurabijaa DA NAM JE BAREM IMATI SNAGE DA OVAKVE PLJUNEMO NA ULICI KAD IH SRETNEMO, DO TADA IMAMO OVU VIRTUELNU GALAMU NA KOJU SE ZVONKO MARIĆ, BILSENA, PECIKOZA, POTURAK I OSTALA SBB MAFIJA POSEBNO NE OSVRĆU
@gurabijaa vracaju ONI a to sto ih birate znaci DA STE OVCE KOJE SAMO BLEJE dok vas oni sisaju i tako 30 godina , BRAVO ZA FADILA, SOLAKA, CKAKIRA, sisajte ovce dok mozete
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Scepin avaz o ovoj aferi nista nepise.
@Nekadgrad071 ŠTA KAŽE ZVONKO MARIĆ NA OVO, BUDUĆI DA SE ZA TRON GLUPIH IZJAVA, GLUMLJENJA POŠTENJA, TE ZA LJUBAV UTEMELJITELJA BORI SA SANELOM PRAŠOVIĆ???
pa i Sanela SBB je dobila kes da napravi intervju sa Solakom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje se krije PakŠu Kadić bivši direktor KK Bosna. Ima li one neke veze sa ovim
Naravno da vraća assada će i šef vratiti uslugu da spasi sina.
Veca je tuga sto su politicari od svoje djece napravili nesposobne debile koji ne znaju kako se radom moze zaraditi i zivjeti. A jos je veca tuga sto ta djeca nisu svjesna da ce kad tad odgovarati, i da ni jedna marka koju su zaradili na stetu gradjana nije halal, a oni s tim parama hrane svoju djecu.
Podrska za Bilsenu
🍀🍀🍀🍀
Vidi ovih luzera. Gospiđo draga, zaboravljate kad ste štimalo tendere svom mužu i djeveru. A mali Irfo i poticaji bratu, prijateljima, a Nerko i brat, a stan u Uni prometu. Nemojte biti toliko zli, od zloće se dobiva bolest.
A babo mu prvi saradnik Peđe Kojovića, to ništa jel? Ne smijete malo po našistima?
Ovi iz Sdppa ko pokvarena LP ploca
Sve je to isto, treba sad na izborima pokazati sta mislimo, a prihe toga od opozicije misleci bez sdp naravno, zahtjevati br 1 izmjenu sudstva i tuzilastva, b2 obracun sa mafijom iz vrha drzave, poceti oduzimati imovinu od ratni i korona profitera, politicara, br 3 da se djeca sehida, invalidi, borci, obezbijede br4 da se biraju na radna mjesta sposobni a ne podobni
Ovaj SDP samo nešto kritikuje, a čovjek regularno proizvodio maske. Nego kad će Nikšić vratiti traktore 🤔
@redflower Eto Niksic zaradio recimo 100 hiljada na traktorima. Tvoji su ukrali u ratu i od rata do sada milijrde eura samo na pomoci BiH. Ostalo, tendere itd ne moze dragi Bog procijeniti. Jebali vas traktori.
Puna podrška prvo MAJCI, BORCU, Gospođi Bilseni!!
Ne znam šta je sporno, kad su na pošten način prodavali maske.
Svima je sbb trn u oku, ali dzaba i dalje ce biti vlast.
Sdp propao
Podrška za bilsenu