Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepali se u SDP-u da odoše državne firme iz kojih izvlače milione i milione unazad skoro pa 30godina, pa one su privatizovane davno od strane Jasmina, Berbića, Maida i ostalih grobara grada Tuzla, sport nikad gori nije bio u historiji grada, kako Dodo hvata ove na nacionalizam 20 godina tako i ovi odroni na multietnicnost, a narod nema za hljeba, da se razumijemo ni ovi drugi nisu nesto bolji
Crveni uništili, sport, direkciju cesta, gradski prevod, rasprodali svo zemljište, javna preduzeća zlatna koka pojedinaca itd. Izvještaj panonike smo ulaznice a gdje kafa sok pivo od 500 000 posjetilaca plus ležaljke suncobrani itd.Pravo odgovorno.
Treba zauvijek ugasiti tuzlansku SDA
Kao rodjeni Tuzlak i neko ko zivi u Tuzli cijeli zivot mogu reci da je SDP unistio Tuzlu na svim frontovima, Tuzla je mrtav grad i kasaba koja zimi lici na cernobil. A pare od zagadjena od EP se trose na sve osim na rjesavanje problema zagadjenosti. Naprijed ZOKA !
A kakva je razlika između privatizacije Panonskih jezera u Tuzli i JP LOKOM u Opcini Novi grad u Sarajevu..pa oni su još 1993 i 1994 poceli osnivati JP koja su orivatizovali prije 1995 ili 1996.
Znamo mi Tuzlaci s kim imamo posla, pa ovi su i u toku rata i granatiranja Tuzle davali sve od sebe da obore lokalnu vlast i razbiju multietnicki karakter ovog grada. Vremena su se promijenila, ciljevi isti, porucujemo SDAovcima ali i nacionalistima svih boja generalno da Tuzlu uzeti nece.
@Ftz19 Tako je brate, rođen sam u Tuzli Bože tebi hvala.
Čim uđeš u grad vidiš da nešto ne štima, rupe po cesti, fasade otpadaju, oni tržni zvrlje kladionačarima, po gradu omladinska šišarija, koji pas lutalica i slučajni prolaznik, tzv. legenda grada koja nema cvonjka u džepu. Glavni događaj kružni tok i dvjestočetrdesetpeta Bingo prodavnica.
Kako covjek koji skoro pa zivi u Pubu na Malti u Sarajevu hoce biti gradonacelnik Tuzle
Kad cemo malo o multietnickoj Banjaluci, Bjaljini, Prijedoru, Visegradu, Capljini, Livnu, Prozoru, Zepcu, Zapadnom Mostaru?
Ako smatras necije ideale pogresnim, onda se ne boris protiv njih kopiranjem istih. Bori se za ono u sta vjerujes.
Multieticnost je za naivne. Neka mi jugonostalgicari navedu samo jednu takvu drzavu???
sdp je zaledila djelovanje '92-'96, jer su mislili da će oni kao lojalni ostat pošteđeni........ali kvrc......GenZLo vrs ne bira..........
Zoka je prodani mis...samo svoj interes gleda
Ne lažite više! Kakva multietničost!
Naravno da je izgubio kao i ostali dijelovi Bosne i Hercegovine. Ne treba sebe lagati, nego reći istinu, a istina je ljekovitija od bilo koje laži.
Kao rodjeni Tuzlak i neko ko zivi u Tuzli cijeli zivot mogu reci da je SDP unistio Tuzlu na svim frontovima, Tuzla je mrtav grad i kasaba koja zimi lici na cernobil. A pare od zagadjena od EP se trose na sve osim na rjesavanje problema zagadjenosti. Naprijed ZOKA !
Legendo, nema Zoka s ovom kandidaturom nista. Preko njega sda zeli uletjeti u Tz. Onda ce rasturiti sve kao sto su i BiH
@olovka Tako ne razmišlja ni jedan rođeni Tuzlak.
Penzioneri gdje ste, propast će bara!! Morate izaći do zadnjeg! Niko neće drugi!!!!!!!
vi ste proslost. narod vas nece sdp