Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan imas 5.000 glasova ! Haloooo.
SDP htio izdat drzavu radi 70mil koje bi dali Dodiku ali SDA to sprijecila bravo Bake
U miru i tišini trojkaši pokušavaju da predaju državu i njene institucije protivnicima BiH, samo kako bi ostali u vlasti i svojim foteljama. Nikada do sada gora i po BiH opasnija struktura nije došla na vlast od ovakve snishodljive i pasivne trojke. Sve će predati i uništiti, radi svojih pozicija na koje ih je instalirao VP suspenzijom Ustava. Nema kakve izdaje neće uraditi da Nikšić, Dino i Forto ostanu i da rade malverzacije. Opasna sorta kartelašaa, dezertera i titoista.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
SDP ce se ugasiti na sljedecim izborima. Spaseni su koalicijom i samo ih to drzi u zivotu.
h8er placenik trojke botuje ovdje 5 godina vec
Ja nisam ni SDA botini niti bilo sta nego samo neko ko to zna. Gdje je SDP bio prije koalicije? Nigdje, zadnja stranka na sviralu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nemetnuti dobio si samo 4000 glasova, narod te nece.
Mamicu vam nametnutu . Kad ste izbacili SDA iz svi opcija , čak i Lendu zbog kojeg je smit promjenio zakon na jedan dan tad ste cinički odbacili SDA što sad pričate možete vladati bez Bakira pa vladajte .
Haha... ziva pisancija ovaj Niksic i njegov SDP
Izbaciti rijec "Naconalno", znaci skinuti BiH zastava ispred UN, "nisu svjesni sta rade".
Ovo je dobar primjer kako bi sdf pregovarala da je umjesto trojke. Ništa se ne bi usvojilo a za sve bi bili krivi Bošnjaci i izgubili bi podršku zapada,odnosno SAD. Dodik bi bio dobar pregovarač jer Bošnjaci bi bili ti koji ne žele da BiH ide naprijed. Zato, bravo za trojku jer je Bošnjake predstavila kao što i jesu, normalan civilizovan narod.
Poslusnik poglavnika poznat u narodu kao Nerko Njiva. Za godinu dana rasturili sami sebe...Za njih je SDA INSTITUCIJA
SDA je prošlost, treba gledati u budučnost.
h8er_nije trojkas nego hdz ovac, a kad hdz ovci ovoliko ginu da brane trojku znaci da im odgovara i da radi lose za državu i Bošnjake.
Opet se SDP i ostatak Trojke u vlasti ponaša kao opozicija. Neće moći drugovi, ide oktobar. Papa izdajnici !
"Konaković, Forto i Nikšić pristali da se iz Ustavnog suda BiH izbace strane sudije, prihvatili 267 intervencija iz RS-a, a iz TK, USK i ZDK - NIJEDNU!" DA LI JE OVO ISTINA?!? TO NAM OBJASNITE TROJKAŠI
"Republika Srpska je tražila, a Nikšić, Forto, Uk i Borjana Krišto su prihvatili da se izbacuje termin državne institucije i nacionalno zakonodavstvo." DA LI JE OVO ISTINA? TO NAM OBJASNITE TROJKAŠI!
Lažu nas i konstantno optužuju druge
đe si ba uspješni, ha ha ha u čemu
Ljudi moji za sve je SDA kriva,
hahah nametnuti
kakav crni uspjeh, vas najveci uspjeh vam je Covic i Dodik