Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necete mozda podrzati Dodika?
ја као кралј будуће Велике Босне подржавам милојка у измјени имена. Зато моји Добри Бошнјани памет у Главу.
Pa vi iz SDP dalje izdajete državu . Sve više od Jednog kandidata iz reda bošnjaka znači da ce biti pravoslavac načelnik Srebrenice ..
jbg ako ime grada po zakonu mogu promjeniti sta ti mozes tu…. ocekivan odgovor na rezoluciju
Sta velite, Srebrenica je vasa. U BiH🤣
Dok vi osudjujete oni ce sve uraditi da to promijene. Ulice su vec promijenili prije dva dana zvanicno ne znam da li je Klix objavio. Dok vi nadjete zajednicki jezik ode sve u 3pm.
Sad vise nego ikad su trebali sjesti i naci covjeka da valja i kandidovati ga. Ovako izgubice Srebrenicu hladno kao i prosli put ali to su nasa posla.
Grobari BiH
Bego Dursanovic ce opet organizovati Autobuse iz Srbije za Gruicica u ime SDpea.
Osudjujte. Demokratija je.
"I oni imaju svog kandidata!"
dajte sa se svi kandidujemo na nacelnika… pa dobro ljudi imate li vi imalo razuma, umjesto sa jednom sjednete svi za stol i nadjete jedno ime pa iz koje god stranke bio ali da se glasovi usmjere prema jednom kandidatu, a ne prema njih 10
Gledaj vojvoda
Nezavisni, a vaš hahahah
Čuvajte se Vojvode Mijatovića i Srpske Demonkratske Psrtije srebreničani. Opet vam izdaju planiraju...
Samo promjena imena
Samo promjena imena takozvane RS i naravno tužba protiv Srbije i odšteta za počinjeni genocid i zločine.