Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokloniše Bakiru još jedan mandat.
Ovo nije dobro, sta se radi. SDP najavljivanjem Niksica, koji apsolutno nema nikakvu sansu, samo hoce da progura svog kandidata. Sto i ne bi trebao da bude problem, ako je on relevantan. Kandidat za clana Predsjednistva mora biti covjek, koji nije bio u politici, ili bar nije bio niti u jednoj stranci, a za kojeg je jasno da moze imati siroku podrsku naroda. Ima tu casnih ljudi od generala, akademika, profesora na fakultetima………Samo takav covjek moze srusiti Bakira i SDA hobotnicu.
SDA ce na sljedecim izborima pomesti svu opoziciju. Jos ubjedljivije, nego na proslim izborima. Bakir ce na izborima za Predsjednistvo pomesti sve ostale protivkandiate, ubjedljivije nego zadnji put. Ko u to ne vjeruje, uvjerice se za nesto vise od godinu dana. Naravno da ce pred izbore FGR raja da nabije po 3000 pluseva na svoje top komentare, ali to im nece puno pomoci kod naroda, jer narod ne zivi na Klixu kao oni.
I tu ti je politicki kraj Niksicu. Samo zbog sujete i plitkog mozga .
Pravo prvog izbora. Nešto kao srednovjekovna prima noctae???? Dokaz u liderstvu opozicije je u djelovanju, a ne u čampanju oko kandidovanja kandidata kojeg, realno i zasigurno VI u SDP neeeeeeeeeeeeeeeeeeeemate. Dakle, nemate vi kandidata za člana predsjedništva. Vozdra
Niksicu glup si i nisi opozicionar nego los igrac. Treba te izbaciti iz stranke ako mislis da se kandidujes
Znači Nerko, Hadžikadija i još neka budaletina sa Bakirom zajedno protiv Zvizdića? Dobro su se prepali ovaj put izgleda? Kad im treba ovoliko trojanskih konja. Izvagali su da stoje loše...
Ahahahaha cuj ono kandidat. Bit ce bruke i cirkusa hahahaha
Pa ti debilu ne mozes osvojiti ni 5000 glasova. Zvizdic je sigurnih 250000 glasiva.Zvizdic je za tebe Niksicu izmislio diplomatiju i sve ostalo
Nek kandiduju Niksica kad je tako,on se ne bi mogao sa sejdicem takmiciti a ne kakirom.Ovi crveni umislili da imaju neku moc a iz godine u godinu padaju.Poslije 2022 g ova stranka ce biti privjesak nekoj kao sto je df danas.Svaka cast Niksa i ostali uhljupi u stranci.Brz raspad vam zelim .I.
Zvizdic na aparatim
Bravo
Sta je misevi, niko ne smije na megdan Bakiru 😂
Uuu Nikšić je pravi izbor. Hebo vas on. Zabijte zadnji ekser u kovčeg SDPa. A bolje prilike od iduće godine niste imali od famozne Platforme.
Campara na aparatima ako mu rodjak Penis Pizdic ne bude "neovisni" kandidat za bosnjackog clana Predsjednistva BiH !
Samo ako Nermin Niksic da Ostavku zajedno sa svojim Jastrebovima. Narod ce promjeniti misljenje o...., SDPu, u suprotnom...... najgotri rezulatat vas ceka od postanaka Partije.-
E tu vam je negdje i kraj! Nikad vi više ništa nećete postići. Ugasite stranku da se više ne brukate! Pa taj Nikšić bi dvije ovce izgubio u sobi, a kamoli da vodi državu! Onako, baš je čovjek sa stavom i znanjem! Pih!
Dezerteri nisu dobrodosli.