Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA STA STE MISLILI MAGARCINE JEDNE KAD STE ZAJEDNO SA SDA/SBB I SDP DALI SUGLASNOST DA POSRBLJENE I POHRVACENE MANJINE U CIK-u IMAJU VECINU I AKO PREDSTAVLJAJU MANJINE KOJIH UKUPNO NEMA NI 40% U POPULACIJI BIH? STA STE MISLILI DA CE RADITI SA TOM VECINOM? PA KRASTI CE IZBORE U STOLCU, ZEPCU, MOSTARU, SREBRENICI I ITD.
39% POPULACIJE BIH (POSRBLJENA I POHRVACENA MANJINA) IMA U CIK-u APSOLUTNU VECINU ILI 59% GLASOVA U CIK-u, BOSNJACI KOJIH JE APSOLUTNA VECINA U BIH (56% BIH POPULACIJE), IMAJU OKO 28% GLASOVA U CIK-u, I "OSTALI" KOJIH JE 3% IMAJU OKO 13% GLASOVA U CIK-u. TO SE ZOVE APARTHEID "JEDNAKOPRAVNOST".
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kad politička mafija i mediji udruže snage, teško je doći do pojedinačnog građanina, ali HADŽIKADIĆ SVAKIM DANOM sve više simaptizera na fb stranici MIRSAD HADZIKADIC PLATFORMA ZA PROGRES - https://fb.com/mirsadhadzikadic Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN Hadzikadic2018
Svi što gube se ljute, to poznata stvar.
5.OKTOBRA svi u veće gradove da pokažemo šta je narod spreman da uradi ukoliko se prevara dogodi!!!
Cuj zali se CIKU a oni biraju sad presednika komisije i izaberu nelegalnog i korumpiranog pa gdje je tu mlad momak pravnik nekorumpiran ima srba takvi da se zna sto bas taj petric