Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan potez za ove dvije ofajle, i bolje da nisu na ocima
Pa kamenovo bi ih neko
Trojanski izdajnici su najbolje rješnje.......SDA jača nego ikad....Diletanti iz Trojke trče počasni krug
Naredila joj Sebija da ne smije 😂😂😂
Ja sam u stanju soka,,,, Nevjerujem sta pise Ode femily Izdajbegovic u proslost sa jako lijepim dosijeom
Dali se baš maze ove dvije, tako mi nekako izgledaju?
Opet če ovce nasjesti na patriotizam SDA lopova
samo se pitam kako je do sad mogla obavljati sve te funkcije i biti na vise mjesta u isto vrijeme. nema teorije taman da je albert einstein. samo krala novac od budzeta. stoka je to. a i ova njena podguzna muha treba na lager, sto prije.
Misevi bjeze iz ladje koja tone!
Najbolje bi bilo d se ove dvije rospije nikada nisu ni rodile, kao i punac ove prve. Bosnom bi bez njih danas behar mirisao. Ovako samo miris izmeta,odnosno familije i.
Steta
Kad ce sebija u zatvor ?
U mokrim snovima vašim…
Kučke balijske
Uvazenim gospodzama je vrijeme za Penziju. U ostalim zeljama ljudi u njihovim godinama idu u Penziju i provode zivot sa porodicom i unucadima..kod nas na zalost izgleda praxa da se umre u stolici.
mudro zboriš Seby
Taman kada pomislis da sda mafija ne moze nize, oni to demantuju..
Tuga i najkvalifikovaniji nam odose iz esdea a mozda i u njemacka
... jesu fine, obje
Auuuuuu stete.