Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se Bisera pokriva pred njim? Jesmo u Iranu ili u BiH? Dokle vise taj uvlakacki podanicki mentalitet??
@gooUser1669805916 Posteno, nemam nista protiv marame ili pokrivanja. Nego shvati zasto to radi bas pred njim a ne inace? Cisto uvlacenje. Pravom prijatelju se ne uvlacis ovako.
Pa niste ovce da vas puste !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gledaj ko nam kaze, ovi sto silom zele sve nametnuti i određivati kako ce ko sta oblaciti cirkus sa futom turkovic
ma ne bi metka uslo da nije USA brod propustio. davala nam je USA vise oruzja od irana a nije zauzela najbolje nekretnine u gradu ko iran. iran jedino u bosni u eu ima svoje tv sahar kanale bazu. to su dobili za male pare puno vise nego sto su dali i zasluzili. inace mrze sunite sve i nas al posto smo mi debili to prolazi. sve bi oni nas poklali ko u siriji sunite da mogu. mars iran od nas.
ameri ti dali embargo u kom svijetu ti zivis i ne samo tu unstili su i lisabonski plan tvrdeci da njie povoljan iako nema rs i bosnjacke opstine porkivaj naosnovu popisa 1991 44% BIH da bi vameri sveli bosnjaka na 23% u dejtonu
Sastanak naše i njihove inteligencije
Pa hoce , kada ste uzor vi , sjeverna koreja i rusija
Epski autogolovi zakarabuljene krmace
Pometi ispred svojih vrata...
E sa Iranom cete baš u Euroatlantske integracije. Gasi mješalicu motaj kablove…
zloupotreba gostoprimstva nase drzave je kada na ovom sastanku pricate o usa i vasoj politici sa njima. to nama moze stetiti i ne treba ju nas opterecivati njihovim problemima, imamo svojih. u tekstu iznad se to ne spominje ali je bilo na tv-u.
Ko nas je kleo nije dangubio! Zahvaljujući Bakirovoj ministrici Biseri Turković, BiH je jedna od rijetkih država koja ugošćava ministra iranskog zločinačkog režima, režima koji krvnički ubija građane željne slobode i koji je saveznik u ruskom zločinu nad Ukrajinom. Čestitam, idioti - poručio je Pećanin danas na Facebooku.
Upravo gledam na N1:kaže Bisera-žurimo,već deset minuta kasnimo na ručak!A,najedi se već jednom,nabaci koje kilo...Kravetino!!!
Novi predstavnici se moraju kosultirati sa HNS-om HDZ-om SNSD-om, OHR-om, OSCe-om, Eskobarom, Palmersom, EU, Varhelyiem, …Zagrebom Beogradom, BIA-om… pa ako im dozvole radit ce na razvoju BiH
samo Louis Viton, nemoj nas Bisera sranotit
Trebas zaista biti malouman da gutas price sda o teznjama BiH prema zapadu. Sastajati se sa predstavnicima irana u doba kada se i te kako gleda sa kim dogovore pravis, moze samo budala ili neko ko jasno zeli da da do znanja na cijoj je strani. Sto vec neko napisa-mogla se komotno i sa rusima dogovarati.
Rusi agresori hodaju po svijetu i samitima i svi ih primaju, sto Iranci ne bi mogli?! Mi smo dobri domacini, svaka cast
dze biseri hidzab, sta je ovo, kako se je ovo nedolicno obukla pred drugim muskarcima, nije po serijatu
Jel ovo sve što SDA može. Pa mogla je i Lavrova pozvati. Iran je veći partner sa Putinom nego sa BiH ili sa bilo kim na ovom svijetu.