Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da je Nikšić pozvao Covica i hodžu nekog da upriliče svečanost prije otvaranju lupam novog ureda BH pošte i pritom da hodža prouči mevlud i prinese kurban u čast novog ureda i vjerski otvori objekat ,ja mislim da bi cijela EU zvonila na uzbunu
Ne nikšić, nego Bakir, jer nikšić je bes kičmenjak
Ovdje je Nikšić namagarcen, cim je pristao da dođe na vjersko otvaranje Hrvatske pošte u zapadnom Mostaru (u Bosni i Hercegovini) i pritom da stoji u redu i bude prekršten od strane popa
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Boze sacuvaj , srednji vijek
Pitanje, vama 70% glasača Kantona Sarajevo - a jel svano dan?
Nedaj bože da je ovo hodža uradio u Tešnju. Cijeli region bi brujao o tome a Čovićevi botovi bi ovdje ostavljali stotine komentara .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dok blagosivljaju zgrade, traktore....i nije neki problem. Problem nastaje kad doju na red zastave, puske.. isto tako sekularnost nije kad je citav vrh SDA u vodstvi islamske zajednice BiH
Boze sacuvaj!
to je ta poveznica. ali su slabasni zza takva uslovljavanja.
Dobar tekst, a još važnije što ukazuje na prilično ljigavu praksu koja nam se prekopirala iz Hr i Sr. Ovo se mora jasno ODVOJITI. Jako opasno stanje koje nas dodatno udaljava od DRŽAVE. Krsti se, klanjaj, špricaj se tekućina a, ALI ISKLJUČIVO U VLASTITOM DOMU.
zato je citav vrh sda u vodsvu islamske zajednice BiH, isto tako sekjlarno do jaja
@VazdaNevin, zato i postaje što je i vidljivo sve bolji političar!
Islamska zajednica se odavno bavi politikom, pa šta mogu i drugi onda.
Sekularizam znaci sljedece - proces usvajanja zakona ne smije ukljucivati vjerske institucije. Sve ostalo sto se predstavlja sekularizmom nema smisla. Ovo obavljanje obreda nema veze sa sekularizmom, vec ima cisto sa nepostivanjem ostalih, a sto se priredbi tice, tu je potrebno. Skola je odgojno obrazovna institucija, i tu se treba uciti o raznolikostima.
Cova je samo figura,taj dio BiH vode fratri!!
A sta je sa krstovima u skolama, opstinskim zgradama, krsnim slavama gradova, osnovnih skola koje su pune manastirskih ikona, kao da si u crkvi, a ne u skoli
Jel ono i niksic na ovoj misi
E moj NEKA.... neces vise nikad, jel de?
Kako niko ne prijavi i ovo kao "govor mrznje" i etnicke neravnopravnosti?
Uskoro i Dino I Niksic u prvom safu al u crkvi.
Niksicu, nece ovo dobro zavrsiti
Kršćanstvo i jeste sekularno, bezbožničko i politeističko učenje. Nek mi kršćani objasne koje vjere je bio Adam, koje vjere je bio Noa, koje vjere je bio Mojsije? Ko je stvorio Adama i Evu? Bili su vjere u jednog Boga, a ne sinovi i duhovi! Isus nije ništa do Božji poslanik, isto je što i poslanik Muhammed s.a.w.s.
I prema Muhamedu, Isus je rođen Božjim zahvatom, bez oca i od čiste djevice. Žrtvovao svoj život za Božju istinu. Poražavao neprijatelje ljubavlju. Puno više od običnog poslanika.