Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendić definitivno pokazao da je uz sda .
Mislim da ovo nije dobro za SBiH,vrijeme ce pokazati.
Najgluplji stvari su kada kao počnu šetati sa rajom i kao kafe piju kao oni bliski narod. Mrš stoko banditska. A ovaj zeleni termit je nesto Ala liberalno Mulahusica iz Luksemburga. A za malog crvenog kamera koji je čkapi kada mu Vukanovic kojeg promovira Face TV i Nenad Hadžifejzovic kao malog poČetnika vrijedjas Islam a on suti JADO AKO CITAS KOMENTARE jade jadni i bjesni sa kupljenom diplomom. Isti ste kao i SDA banditi kao i elektricar. Fuj.
Bravo Semire znas da si na pravoj strani gdje je vecina Bosnjackog naroda, SBiH, SDA, NES
Efendič smrad SDA ova
Rumenko napravio krug pakla.Pobjegao od Sda.Otisao u Sbih.Radio sa Trojkom bio vlast.Prevario Trojku i na kraju u krilo Bakiru.Naivno, neprnncipijelno,neposteno,neljudski...Sve ce dati da ga Sda podrzi za nacelnika iduce godine,a nije svjestan da je saradnja sa Sda gubitak za Sbih sirom drzave.Ustvari covjek samo radi po Protokolu Sda.
Naravno da će SBiH podržati SDA.
BAKIR GA JE DOBRO ORGANIZOVAO DA JE POD NAVODNIM ZNACIMA NAPUSTIO SDA, SDA SEMIR EFENDIC
Sigurno da ce Dzenan napravit dobar rezultat kao nacelinik Opstine Stari Grad, a od momenta kada se Semir ukljucio u podrsku, svaku sumnju sam izbacio da ce nesto otici u pogresnom smjeru 👏🏼👏🏼👏🏼
Mali Semir vraća dug Bakiru za ubistvo u saobraćaju
Cengic slatkorjeciv ko i ostali trojanci, a bez alata i zanata sa sumnjivom diplomom iz banjaluke sa mjau mjau univerziteta
Ljudi nemojte dozvolit da nam trezorasovi podanici uzimaju vlast.
hahahaha zamisli kad ti osoba protiv koje je podignuta optuznica daje podrsku🤣🤣🤣🤣🤣
#goouseerr666#,e zamisli onda u kakvoj mi drzavi zivimo i za koga sve glasamo.Nema veze koja je stranka
Osvetite se sugavoj trojci, sretno Bosnjaci.