Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A prije 15 dana meteorolozi rekli septembar do 38 stepeni, bolje gatare prognoziraju...
I bilo je na početku septembra vruće
Pa i bilo je tako gdje si ti bio? i nisu rekli svaki dan da će biti 38.
Amin Boze kise..snijega... vode nam daj
voda ni u cipeli ne valja
Bas ti nick stoji
Maca ..
Samo dokaz da ovi naši metorolozi nemaju pojma! Do unazad dva dana su govorili da ce septembar biti jedan od najtoplijih od kad se vrše mjerenja! Ni jedna prognoza preko 3 dana se ne može smatrati i približno tačnom!
Jesu govorili ali nemoj ni ti pretjerivat, cuj 2 dana, eto search imas na klixu pa pogledaj, 28.08. su zadnji put govorili da ce bit tako a vec 10tak dana govore da ce biti hladno!
daj mi clanak gdje to pise? ne lupetaj
Za tri dana sa 36 na 6
Ljetopis. Mula Mustafa Baseskija (1746-1804) "Ove godine u ljetnim mjesecima, 24. augusta, pade veliki snijeg i pokri sarajevske kuće i sokake. To je sasvim rano. Možda ima stotinu godina kako ovako rano snijeg nije pao"
33. dan po Jurjevu [8. juni 1791] pao je snijeg po Trebeviću i pokrio prostor sve do kuća sarajevskih mahala.
Na dvadeset dana prije nego što je sunce došlo u zviježđe Raka [juli 1779] padala je tri-četiri dana kiša, a po planinama je pao snijeg što očevici posvjedočiše.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)