Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gras je zlo koje se mora privartizovati, rupa bez dna gdje zive SDA paraziti, gdje gradjani placaju iz budjeta uhljebe umjesto da im se grade ceste i bosnice.
glavni pljackas je umro...to je onaj jusuframic koji je od tog novca napravio privatni univerzitet...gdje i mrtav nanosi stetu drzavi...jer tu fakultete zavrsavaju oni...koji bi u evropi sa svojim kapacitetima jedva srednju skolu zavrsili...
Himzanija vam se smije
Gras ti je ono država duguje državi a ta država i vlast daje pare opet državnom preduzeću
Agonija koja ne traje od jucer.Kralo se i krade a nadlezni se prave coravi.
Odavno bi trebali mnogi da su na izdrzavanju kane zatvora zbog raznih malverzacija u Grasu a to su vecinom odgovorni za stanje grasa , vlade i uprave grasa a ne obicni uposlenici da mnogi sad pogresno komentarisete !
dok je Bimo sve držao pod kontrolom, pa i glavne muljatore Muminovića i Himzaniju, gubitak je bio 20 miliona. A sada, kada oni već 15 godina "vedre i oblače" u GRAS-u gubitak je 150 miliona i to bez tužbi radnika po osnovu kolektivnog ugovora. Znači, prvo njih dvojicu otjerati, i bulumentu oko njih, pa početi sređivati stanje. Do tada, ne treba ništa ni pokušavati!
prvi su ukazali na nezakonitosti ali i prvi su i krali po grasu ,prodavali zeljezo ,bakar da bi mogli janje okrenuti
Stecaj je jedino razumno rjesenje.Dosta je vise samilosti iz godine u godinu.Gradjani Sarajeva zasluzuju moderan i funkcionalan javni prevoz,a to postojeca firma nije u stanju ispostovati ni resursima ni kadrovima.
Ista stvar kao i Aluminij. Dok ste uzimali platu 2-3 hiljade i pri tom niste ništa radili, šutili ste ko zaliveni. Kad je Ahmo presto gitaru svirati tu ste ga i vi poglamali
Ko je u Grasu imao 2000-3000 platu??? U odnosu na sve kantonalne firme Gras je uvijek imao 20% manju platu i dan danas je ima, tamo ljudi rade skoro pa za minimalac,a jedino preko Grasa čuvaju socijalni mir, vlasnik nece da izmiri razliku u cijeni karte za penzionere, studente, đake, Rvi..a uoravo te kategorije cine 80% putnike i niko za njih ne plaća Grasu..
Što Dinokio zavali SDP sa GRASOM..
maca pojela pare
Tik Tak...
GRAS je rupa bez dna. Većina zaposlenih u proteklih 20 godina se zaposlila preko stranačkih ili rodbinskih veza. A, najveći broj je jednostavno kupio posao, a tarifa je bila javna tajna. Posebno za vrijeme Jusufranića.