Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su ovi obavjestajno probuseni, pa ovaj ga jos nije ni naslijedio a chif uti vec znaju ko je i gdje se nalazi. Informacije im cure sa svih strana, ne moze se tako u rat.
Kako nas bombarduju qluqim clancima. Zar vi stvarno mislite da je sve ovo zbog pojedinaca? Prvo, qifutI zele sveti rat, tj rat koji ce izazvati da bi uspotavili granice njihove zamisljene drzave a koje bi obuhvatile ne samo Palestinu vec i sve okolne zemlje. Da bi to izveli treba im rat (Nasrullah je bio pristao na primirje pa su ga odma ubili, jer oni ne zele mir vec rat).
E jest vam i trajo ovaj novi
Veceras nema napada rece Biden
Ode Hashim ko da ga Bog nije dao
Ovo ti je isto kao kad meni ovi sa ovog portala Dragana Čovića banuju jedan profil a ja sljedećih 5 minuta napravim drugi. Kakva je tu svrha???
BEJRUT JE BIO ZENEVA BLISKOG ISTOKA , CENTAR FINANSIJSKE MOCI. SVE SU PLANSKI RADILI VEC OD AUGUSTA 2020 I EKSPLOZIJE U LUCI PA DO DANASNJIH ZBIVANJA DA BI UNISTILI LIBAN.
Znači napad je i ovu noć bio uspješan, meta je već među 12 djevica.
Nevjerovatno.
I vi klixu vjerujete sve bajke
Zbog jednog čovjeka da ruše zgradu sa nedužnim ljudima ? Amerika pomaže Izraelu gdje su Američke Foke da ovog nasljednika na spavanju u pidžami iznesu i predaju sudu u Izraelu na suđenju zbog terorizma ? Bitno je imati povod da bi se moglo napasti u drugoj državi.
Pa da, svi sve vidimo i svi sve znamo, šta je i šta radi SAD i njeni saveznici širom svijeta, pa opet na ovom portalu (i svim drugim u FBiH realno) jedina osuda je ruska operacija u Ukrajini. Kad pričamo o dvostrukim standardima
MarkoBL-7 pa i ti na svakom komentaru osuđuješ američke zločine pa svim krajevima svijeta, dok o Srebrenici ili Prijedoru koji su ti pred nosim ni riječ........