Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se otprilike planiraju marginalizovati bošnjaci na svim bitnim funkcijama u cijeloj FBIH. Na državnom nivou su već odavno u toj poziciji. Bošnjaci se moraju ujediniti oko jedne stranke
Eto samo sa strankama se bavite, i posle se pitate sto ne dodje Erdogan i ne ulaze u ekonomiju u firme. Morate stvoriti podlogu za ulaganja a ne stoje gole livade bez uredjenih papira, i bez poslovnih planova. Posle vam Vucic kriv, pa ovaj onaj. Jedina vam je tema rat, proslost, i stranke, i ocekujete da Erdogan ulaze. Odmorite bolan malo od price o ratu i stalnim obiljezavanjima proslosti nego se bavite ekonomijom ha ha
kako mislis odmori od rata, dok je 49% zemlje okupirano? a da se treba raditi uprkos tome, to si u pravu. medjutim bosnjaci su zauzeti borbom za fotelju i gdje ce sta jamiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Trojka služi samo za razbijanje glasova gdje ima bošnjaka
Pa što Bošnjaci glasaju za nju? To mi nije jasno...
Zato što su gl....i.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
GDJEE JE U MOSTARU ZASTUPLJENOST SRBA ? ILI BOSNJAKA ?! O KAKVOJ MI BOSNI PRICAMO I KAKVU LI TO UOPSTE BOSNU ZELIMO ?! SRAMOTA DA SE ZAKON DJELOMICNO PRIMJENJUJE I TO OBICNO KAKO NACIONALISTIMA SA ZAPADNE STRANE ODGOVARA !!!! SRAMOTA !!!
Kako je sad lik izletio sa E60 limuiznom iz krivine mu zabacio dupe i pun gas dobro ga zabacio ove cure neke mislile u njih ce udariti hahah..BMW je to ;))
Čuj formulacije, "stranke sa sjedištem u Sarajevu"! Ko je ono to prvi ispalio?
Bosnjaci se ne pitaju ni u Sarajevu gdje ih je 95% ne znam sta ocekivati za Mostar
Zašto gl*** Bošnjo se razdvaja na stranke da bi HDZ pobijedio. Zašto??
Bravo ! Hrvatski stolni grad , neka pate dušmani !
Dušman ti je turska riječ
u BiH ne zive srbi i hrvati,vec Bosanski pravoslavci i katolici,u Bosni zivi jedan narod sa tri religije
Ustase ne spavaju
Mujo ,ko su bile ustase ? "Amidza, dyidza , dedo.." ..
Nismo mi nikakva manjina, Bosnjaka je cak i vise, ali su izborne jedinice prekrojene tako da idu u korist Hrvatima
U Mostaru su hrvati uvjerljiva vecina i jos se povecava !,Na zsp strani je gradevinsko boom a svi stanovi su unaprijed prodani.Na zap strani zi i 6780 bosnjaka a stanove na zap strani kupuju i bosnjaci.Tu je sveuciliste , KBC , EP HB , akademija nauka , HRv nar kazaliste .U Mostaru zivi i nezanemariv broj srba .Interesantno da sve vise srba iz ist hercegovine studira i radi u gradu! Ekonomiju drze 85% tzv hrvatske firme a place su mnogo vece nego u ostatku drzave .
U Mostaru jedino papani glasaju za nacionalne.
Dje irma baralija i boska cavar
realno je da i hrvati kao jedan od tri ravnopravna naroda ima jedan svoj veći grad
Hrvatske stranke 20 mandata, SDA I ljevica 15 mandata. To je otprilike stanje Mostara. Dosta Hevata iz srednje Bosne se doselilo u Mostar
Nismo mi nikakva manjina, Bosnjaka je cak i vise, ali su izborne jedinice prekrojene tako da idu u korist Hrvatima
Što Vi hoćete? Većinu u Mostaru, Travniku, Srebrenici, Uskoplju, Stocu, Jajcu..evo svugdje SDOOOO