Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio ga alija ko sto su i sefera krenuli i mnoge druge
izgleda da su mrljavstine iz sda novi grad kupili neka autorska prava na imena heroja iz n.grad koji su poginuli braneci grad. a i bitke i borbe. Po njihovim rezonima zuc i kompletan taj plato I sve okolnekote i linije nisu branili i izvojevali bitke pripadnici armije bih, nego SAMO pripadnici stranke sda.
Safet Zajko je heroj ,ali heroji su i tih 2000 pomenutih palih boraca ,a i heroji su i preživjeli borci koji su i najviše obespravljeni,ništa manji od poginulih.
Jel njegov sin bio kriminalac
Dok je tvojih sinova, ti ćeš biti slobodna, prkosna i ponosna.