Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojkaši možete do oktobra nek vas jaha upravnik logora kao što je i Šćepu a ona idete na smetlište historije.
Do oktobra pola vam kadra u Vojkovićima.🤓
Sve i da nije HDZ kadar, sta nudi trojka kao argument sto se prvi put nudi kao jedini kandidat, i to koji nema dana iskustva, a treba da kroji sudbinu BiH iducih 19god pod patronatom ZG i BG.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ide Izdaja Drzave od strane Trojke !
Konakovic napusta Sarajevo trajno.
Gledajte IZDAJU.Prodaju naroda i Drzave.Gledajte Trojanersko Kartelaske Podanike placenike.Gledaj narode ko sa dva glasa prodaje drzavu.Gledaj narode kome je bitnije fotelje od principa.Gledaj narode kad nisi znao sta si imao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nasa stranka je najvece razocarenje, nikakvih principa nemaju !!! Sva tri clana Ferka iz Hercegovine, kako to moze proci???
Lajvaraaaaa
Večeras smo vidjeli kako upravnik logora plati izdajničkom trojkom ko mokrom krpom. Bože dragi koje poniženje za Bošnjake a možda je i dobro kad jedino naivni Bošnjaka ima to da daju glasove komunjarama. Komunizam više ni u Rusiji nema prođu nego samo kod Bošnjaka. E dobro pogledajte kako vas komunjare sa majoriziranim ponižavaju večeras.
posrbljeni i pohrvaćeni Bosanci nisu migranti servi i hrvati, to su obični izdajnici konvertiti koji nose zastave tih UZP država. Uvešćemo obavezno javno ljubljenje zastave Bosne za sve na javnim funkcijama i novi strogi Zakon o izdaji i lažnom izjašnjavanju, izdajnicima zatvor, progon i doživotna zabrana obavljanja javnih funkcija u BiH.
pohrvaćeni i pokatoličeni Bosanci nisu migranti servi i hrvati, to su obični izdajnici koji nose zastave tih UZP država. Uvešćemo obavezno ljubljenje zastave Bosne i novi Zakon o izdaji Bosne, izdajnicima zatvor, progon i doživotna zabrana obavljanja javnih funkcija u BiH.
Šta je alternativa trojki, da nije možda SDA Df Rumeni, ma hajte mo lim vas
Jesu pljačkaši ali nikada ovako nisu izdavali državu. Velika razlika
volio bih samo jednom da me neko pusti da vam udjem i vrisnem svima vama iz petnih zila. eto samo to. FUJ, dragi sehidi nasi oprostite za sve!
SDA je najbolja u opoziciji , 👍
Covjek bukvalno nije usao u sudnicu ni opstinskog ni kantonalnog suda bez ikakvog iskustva a sad bi da ga uguraju u najvisi sud u Drzavi pa ti nema ni na Madagaskaru,i valjda je normalno da sudije napreduju od najnize instance preka vecoj a ne ovako iz sekretarske stolice u stolicu sudije Ustavnog suda
Ako sleduje Hrvata ta pozicija? Onda neka bude onaj kojeg oni žele...Meni tu nema nista sporno...
Šta trošiš ti
Debevec je valjo, nas narod je bolestan
Nista ovima iz pozicije nije sveto. Nema tu principa niti morala niti autoriteta. Mrs u PM svi. Za Hdz mi je jasno ali vi iz SDP mi nista jasni. Niksicu tebi prvom sve redom
Jao ovog Mešalića ili kako se već zove(uglavnom je opozicija)🤔Znači lik kao da je na tržnici,šta je ovo🤮🤮🤮Kaže lik,znači u prijenosu uživo....kaže 'bogami se ne razumijete u Ustav🤔Čuj bogami,ja seljačine u glavu☝️☝️
Slijedi poruka Visokog Bosanskog Predstavnika. Clan ustavnog suda treba da bude visoko moralna i strucna osoba prihvacena od pozicije i opozicije. Vukoja to definitivno nije. Trojka je ustvari gora od SDA. PvM jednim i drugima
Jao cirkusa, pa čudo da iko više živi na ovim područjima. Ni ukusa ni kulture ni bontona. I ne treba vam ni dati da glasate, pa niste sposobni za to.
Trojka šuti. Stid me što sam glasao za njih