Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa niste sposobni obicnu gripu sanirati, hebenu vakcinu nemate, koja odgovorniost
Wuhan opisuje kao "grad bez ljudi", gde su zatvoreni svi vidovi javnog prevoza od autobusa, metroa do aerodroma, a kod nas ti isti ljudi na ekskurziji ??'a kod nas Skaka promovise turizam, vidjeti ces sutra kada ih neko uslika u nekom restoranu da jedu sta ce covjeku kasnije biti od posla. znam ja nas hinji narod.
Neka im nafata sismisa i zmija da se osjecaju ko kod kuce
Dodik i Vucic imaju dobre odnose sa kinezima. Bilo bi korisno da ih ugoste koji dan
Ramdamtigadam
Koronavirus je odgovoran za sirenje turizma .. e moj skaka na kakvim si bobama jarane ..bolje cuti i moli boga da se vrate ..kakav turizam u PM ajd znaj da ne nose virus nekonod njih ..
Molim te ih ti punoglavče skakavče kusati dočekaj, ti to najbolje znaš, haj momčino haj obraduj nas
Pa hajde Skaka,poljubi kineze u usta.fino ih docekaj
Sad će Skaka da uzme stvar u svoje ruke
Sta ti znas sta je virus, tupadzijo SDA-ovska!?
sKAKA 💩💩💩💩
Jasta ovi sda ublehari kad kazu "djelovati odgovorno", misle da dovimo po dzamijama..
Samo gore od Korona virusa su Kolinda i Skaka virus
Skaka, nebitan si ko semafor u GTA
Wuhan u karanteni a mi ćemo primati turiste od tamo??? Mogu oni proći nekakve kontrole koje se trenutno rade na granici ali ko zna koliko traje inkubacija?Ne znamo ništa o virusu i samim tim je rizik puštati te ljude u državu.
Moj Skaka,jesi ti lud.sta pricas...nemate gdje liječiti ni obicnu gripu,a ovu da ne spominjem.infektivnu kliniku je Seka skratila na kapacitet ambulante.Čettri odjeljenja sprcala na jedan sprat 32 kreveta,plus intenzivna 8....Deset do petnaest sestara fali ..lijekova fali...sve fali...jeste li vi normalni .,Boze dragi sprzi nas ili ove političare...trece nema
NEZNAS TI STA TO ZNACI SKAKA, TO U TRAVNIKU GDJE SI ZAVRSIO NISTE UCILI
Smrtonosnijeg virusa od vas Karadžićevih sljedbenika iz SDA za Sarajevo nema!
Nek je pečat na sigurnom, ne dozvoliti da ga neko od ovih kineza zarazi...