Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ba obabezna vakcinacija, lijekom koji nema upotrebnu dozvolu Agencije za lijekove. Udar na osnovne ljudske slobode. Narode ne pristaj, pružimo otpor!!
Zašto se vakcinisani ne moraju testirati, a nevakcinisani moraju? Je li se vakcinisani ne mogu zaraziti? Da li je ovo udar na ljudska prava gdje će se od nevakcinisanih tražiti testiranje? Ko će snositi troškove testiranja? Ako bih ja tužio za diskriminaciju da li bih dobio tužbu? Može li se dokazati da se vakcinisani ne mogu zaraziti pa im neće trebati testiranje??
Koja je svrha vakcinacije mladih ljudi iznad 18 godina? Nista nece postici,je li ijedna vakcinisana drzava zaustavila epidemiju? Nije !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ti razmišljaj, mi nećemo i ne želimo. Ako se i desi, eto nas ispred vlade 😉
Imaju li vakcine upotrebnu dozvolu Agencije za lijekove? Da li ljudima dajete vakcine koje nemaju upotrebnu dozvolu u našoj zemlji?
Pitanje za gospodina Ajnovića, ima li se materijala za tužbu ovog gospodina jer govori kako razmišljaju o obaveznoj vakcinaciji? Imaju li vakcine upotrebnu dozvolu u našoj zemlji?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mirnesa Ajanovica pitaj, moze li to?
Ko je ovaj klaun da mi on odredjuje sta cu i kako cu..
Druze nije ti ovo Austrija, koga ces ti prisiliti u BIH da primi vakcinu kad svi vidimo kakvo je stanje u državi gdje je vakcina na nekom 17 mjestu pored mnogo vaznijih stvari.
Zasto novinari sa klixa ne objavite statistike i izjave ljekara i epidemiologa iz Afrike! Svi tvde da nisu imali do sada ni jednog pacijenta koji je umro te da veoma vjerovatno omikron ce biti izlaz iz pandemije.
nismo vakcinisani = nema kredita
vakcinisem ti mater
Nece proci ni u evropi a kamoli u BiH nema to obavezno ko ce te natjerat
Treba prestati uplaćivati zdravstveno. Finansiramo teroriste
Skocibusic cujem ima tajne, bolje da se povuce prije nego se narodu zamjeri.
Gdje ima fajzera nabaviti da izbodem ove placenike sto nam hoce vakcine i potvrde uvest... daj vamo da im udarim duple doze u vrat, mater im fasisticku mrtvu
Pročitajte kako je promijenjen Pravilnik kojim se propisuje ko može biti direktor javne zdravstvene ustanove. Tačnije Pravilnik je namješten da bi dotična osoba bila postavljena za direktora. https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je-izmijenjen-zakon-da-bi-sinisa-skocibusic-mogao-biti-direktor-zavoda-za-javno-zdravstvo-fbih/211117137
@goo znaci da je sinisa i doveden tu da bi nas potrovao, placenik pogani
Sinišaaa vlašino, kaži koliki je procenat obezbijedio WHO za guranje vakcina koje su nas slagali da su za covid.
Hoće da kaže, ako dobiju dovoljno vakcina jer ništa nisu kupili.
niste u stanju potvrde i kodove i za ove vakcinisane napraviti kako treba. a pitanje je da li igdje u eu važe naše potvrde. sve bi naredili a nisu u stanju napraviti elektronski funkcionalan sistem. trebaš zvati majčinu majku da se pojaviš u sistemu. nesposobnjakovići.
Skočim na mamu
Siniša posereeem ti se na mrtve placenice
Kakva obaveza i covid pasosi, jebeeemmm li ti mrtttvu majku placenicku... klosari smrdljivi prodati...ja je necu nikad ubrizgat. ne postoji nikakva pandemija. pune su bolnice vise svih drugih bolesti nego plucnih bolesnika koje zovete koronom. pandemija je samo u medijima.