Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U glavnom gradu drzave koja spada medju najbogatije zemlje pitkom i kvalitetnom vodom prichamo o redukcijama.Jel treba dalje ?
Nema dalje. Dotakli smo najnizu tacku. Nema vode ne prica vise niko o zaposlenju, autoputevima, prosperitetu nema vode!
o cemu ti pricas? rijeke presusile zbog suse a vi se pravite ludi i napadate ljude sto nema kise i snijega.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko ce nadoknaditi stete za razvaljene ves masine i bojlere od suteva dodatnog kamenca u dolasku vode
Dobrodošli u sudbinu koju dijeli vecinski dio ove države. Još kad počne dolaziti voda pa krene vazduh iz cijevi, vodomjer nabija kubike ko metak.
I otvoris vodu ujutru pustis jedno 10 minuta da tece, naspes u casu, kamenac. Kako prejaka ideja, doktori ce imati pune cekaonice zbog vas fakultetlija iz vika. Ne do Bog nikome.
Mi u Zenici ne znamo sta je redukcija,čak i tokom ovog ljeta! Pametnom dosta!
pitat cu te u decembru kakva je situacija sa vazduhom
Sigurno bolja nego u Sarajevu,opet!
Jasno je da su bile rekordne suse ali pricati da nemamvode u BiH, pa to je sramota! Molio bih novinare samo da istraze koliki su gubici po vodovodima po gradovima i bice sve jasno! Ili koliko imaju prikljucaka na divlje? Dotrajala infrastruktura i nemogucnost rekontrukcije, tj javasluk je glavni problem. Zbog toga vecina vodovoda u BiH ne moze donacit ni do 50% vode do potrosaca, vecina ostane u zemlji. Ili u prevodu nema Golig otoka
Ako ovo nije razlog da kvadrat stana poskupi za još barem dvije stoje ja stvarno ne znam šta jest.
Zašto ViK ima 70% gubitaka vode u a samo 20-30% stigne do potrošča?
Zato sto se problem ignorise decenijama... Skupo a ne odmah vidiljivo ulaganje. Glasovi se mogu dobiti na sigurnije nacine...
Dosla voda dosla struja, reaguj ko munja -Ratni Nadrealisti
SDA na aparatima
Svaka cast za Trojku,do izbora mozda cak i ukinu redukcije.HVALA TROJKAAAAA!!!
imate vode sad! sta treba 4 mjeseca kisa padati? uje*** ste mi bojler, lagano i kotlic od "ciste vode"... ima kamenja u cijevima k'o u hercegovackom krsu...
redukcije od 02 do 05h znace samo jedno, a to je da su gubici na mrezi i/ili kvarovi ogromni
I da nema ko da ih popravi jer su trojkasi umjesto strucnih ljudi,u ViK pozaposljavali rodbinu koja sjedi po kancelarijama.
moze li neki novinar da nazove vodovod i postavi pitanje koliko to ljudi koristi vodu u periodu od 2 do 3 i koliko je to kljucno za akumulaciju vode u toku dana? ovo sve podsjeca na ranije stanje kada je zavrtana voda pod izgovorom suse, a kada padne kisa na zamucenje. ispostavilo se da je vik samo stedio struju. bit ce da je i ovdje nesto slicno.
uuu kakva vijest u 2024.
Iz koje stranke je ditektor?? Hvala, sta drugo ocekivati
Na Dobrinji 3-4 noci ne iskljucuju nikako. Kakva nam je mreza i VIK i kolike su vrucine i suse bile u Sarajevu dobro smo i prosli.
ja ne znam odakle smo imali ikako vode
HAHAHAHAHAHHAHA,e cuj Trojkinih botova.Kao da smo neko saharsko podrucje,a ne jedna od drzava koje su najbogatije pitkom vodom u Europi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)