Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj snimak bi u svakoj demokratskoj zemlji bio okarakterisan kao dokaz za drzavni udar....zamisli, "dacemo narodu malo mesa i procesuirati srednju korupciju, a visoku necemo." Sutra ce se pokrenuti nove turbulencije vezane za rat i nacionalne identitete kako bi se prikrile ovakve gadosti. Samo bježat odavde...gade mi se.
Samo budala moze pomisliti da je OSA ovo snimala pa jasno se cuje da je Osman daleko od mikrofona i da ne pazi sta prica a mikrofon odmah ispred Tadicke! Neka vala ide vise ova Tadicka dosta vise!
Naravno da je blize Tadicki jer je ona meta protuzakonitog snimanja a ne Osmica…
Bitno je obraniti osmicu, ajte govna navalite
MaBJEŽAT IZ OVOG SMEĆA, HAMELJA, OTPADA I GOVNETA OD DRŽAVE - SISTEMA
HAHA MUSLE
Ovo je bas bolesno. Sad je glavno ko je snimao i pustio snimak a ne ono sto govore. Princip, kriv je kurir. Ma covjeku se pov..ca.
Toliko o elitama u BiH , školovanim, profesionalnim, poštenim predstavnicima vlasti u svakom segmentu, al nas heba opanak majko mila !!!
Ovo je samo skretanje pažnje sa važnijih događaja, ali pošto je cijeli Balkan korumpiran onda se sve mora promijeniti. Pošto narod ne želi promjene, onda ćete još čekati.
Ko građane BiH neovlašteno pljačka 25 -30 godina ?
Kad klix pokusava glumiti istrazivacko novinarstvo i braniti SDA. Avdo Avdic je rekao, kada je bio slucaj Tegeltija, kljucan je sadzaj, a novinari imaju svoje izvore. Ovdje je kasno da Osmica ucjenjuje i prijati da ce ako ne zaustave sve protov njega on objavljivati snimke… pamernom dosta i o tone koje snimio ali nije racunao da i u toj sluzbi ima postenih ljudi
kakav ba avdo avdić, gdje nađete toliko go..ana, on je jadnik sve otkrio, umirem od smijeha
Ovo je sve povezano Avaz štiti Tadicku, a Nikšić svog druga Radoncica! A u stvari sve kriminal.
đe si zeleni, šta ima
Politika je prosta stvar,kafu kad zakuhaš fildžan se ostavlja ako .....
Politika je prosta stvar,kafu kad zakuhaš fildžan se ostavlja ako .....
ŠTA JE BOŠNJO????NEŠTO TI NIJE JASNO????JASNO JE SVE KO SLIKA!!!!! NEPISMENI I PODOBNI NAS VODE!!!! NEKARAKTERNI I LOPOVI NAS VODE !!!! JELI TI SADA JASNO??? NIJEEE!!!! E BIĆE NAMA JASNO JER NESTAJEMO I KAO NAROD!!!! NEMAMO STRATEGIJU I NE VODE NAS POŠTENI I NAJPAMETNIJI MEĐU NAMA!!! E TU JE KVAKA U SVEMU!!!
Osa bi trebala da stiti gradjane od ovih etno vladara ali je obrnuto
MI BOŠNJACI SMO SAMI SEBI DUŠMANI !!!! LIDERI NAŠI BOŠNJAČKI VRIJEDE KOLA IZMETA!!!! NIŠTARIJA DO NIŠTARIJE!!!
niste vi bošnjaci vi ste muslimani, ne naturaj vještačku naciju