Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nema pravo, a ti imaš pravo, ima da radiš po zakonu, nije ti to Babovina a ima neko ko kontroliše zakon, sve mimo procedura inspekcija ima pravo da poništi i naredi.
U pravnoj drzavi i demokratskom sistemu ovaki se odma hapse.On je vlast i moze da nepostuje ni sud ni inspekciju a na kraju ni drzavu. Pitam se samo kud idemo?
Nije to tvoj privatni Univerzitet.
Ovo je interesantno.Kad mi treba onda je važna inspekcija(slučaj diplome Sebije Izetbegović i još sijaset slučajeva)Kad mi ne treba onda inspekcija nije nadležna i miješa se u autonomiju univerziteta.Interesantno, jako interesantno ex rektore
Bravo
A gdje je pecat?
Bice ti prikazano kad bides krivicnu prikavu dobio. Rektor jesi,profesor i sve ostslo,ali nisi iznad zakona prijatelju. Zato budi spreman da u penziji dane provodis na sudovima
U zurbi pisem,izvinjavam se za poneko slovo,upravo u sudnicu ulazim.