Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napado ga tvoj drug Fahro preko svog glasila i ostali kompanjoni
I tebe sam sit k....o
Skrijelj je dobro odradio posao i sad noga.
No comment. Ništa novo. Žalosno da nije bilo više kandidata.
Nikad niko nije srozao UNSA kao vi gospodine Škrijelj...
Definicija kriminalca
Uskoro ce se saznati i tvoja istina
Član Narco Kartela zvani NiP.
Pa stranačke kolege, ko će koga ako neće svoj svoga
nije on kriv što je izabran bilo bi dobro znati ko ga progura a očito je njegov sistem, uvijek guran iz pozadine
samo neka nisi ti vala više, obrazovanje je uništeno
udalji se jarane što prije od novog rektora uskoro počinje teferič. nema taj čovjek tvoju harizmu i sposobnost balansiranja i upornosti u borbi. od sad će ići sve kako ko hoće pod plaštom demokratije. nema taj čovjek tvoju sposobnost.
Nemam pojma o detaljima ni za jednog od kandidata al realno se o ovom izabranom pisalo sve najgore odnosno baš se pisalo da nije podoban a opet ga izabraše .... inače sam sklon da kritikujem al čim su ga toliko kudili baš oni koji su ga kudili, sve mi se čini da bi baš moglo biti dobro što je izabran.
dobro je samo to da je svaku godinu studirao dvije godine. temeljito
A da on je naaaaš iz Tuuutin, a da đe ćeš bolji detalj. Ugledni član NiP i Narco Cartel...
Od glave riba smrdi, kvazi akademska zajednica
reci slobodno Rifete, podoban ko i svi vi do sada.
I ovaj Škrijelj djeluje kao pošten čovjek,mada prvi utisci znaju prevariti
Stvarno jeste, suprostavio se vrhu države, kada su najjači bili
Toliko je pošten da je ušao na mjesto asistenta na mala vrata, preko projekata, a ne zaslugom, borio se protiv našeg najboljeg akademika rahmetli Redzica na pmf-u i manipulacijom ga pokušao izbaciti sa predmeta, nakon toga pozivom sve i jednog kandidata komisije za izbor rektora na večeru uspio pridobiti glasove komisije protiv tadašnjeg džaferovića koji je izmislio galaxiju za njega, uglavnom sandžačka posla