Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nije usvojila kada su ubice istaknuti članovi partija unutar notorne "trojke" svi ti doktori koji su ubili djete su na listama Naše Stranke i SDP-a i svi do jednog su se istakli u pljuvanju direktorice KCUS-a, od Bejtovića do Rožajca pa čak i one Jovanović iz Zenice..
Dino i njegovi podanici iz SDP-a, Nase stranke, NIP-a su glasali protiv ulaska tuzilastva KS u alucaj Džene!
narode u oktobru ovaj ološ zaobići, fuj trojko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast Sebiji Izetbegović sto je otjerala ove neradnike sa Kcusa bejtovica, rozajca, vranica, gavrankapetanovica koji je zataskao vec jedan slucaj ljetos u općoj bolnici a vi mediji jedite govna više kako vas nije sram napadati ženu a sad vidimo da ih nije sa razlogom otjerala ne moze se imati privatna i radii u državnoj
vranic da ima obraza dao bi ostavku. neradnicka ublehasina
SDA botovi toliko lažu da stvarno misle da je narod toliko glup. Skupština KS je usvojila zaključke, samo proširene u odnosu na zaključke SDA. SDA zastupnici, kao zadnje kukavice su pobjegle u hodnik kad se glasalo o zaključcima. Tako su radili i u ratu, kad je prosipati šuplju, tu su najglasniji, a čim počne neka akcija, svi se posakrivaju. Zadnji ološ i kukavice.
sda stoka, od cetnika gora.
žalosno
Šta ovi zaključci na kraju znače... Ništa. Tužilaštvo nek radi svoj posao.
Zašto se svađate? Između SDA i " trojke" nema razlike. Isto smeće.
Dodajem još SDP i SBB. Smeće.
Mene bi bilo sramota reći kao ministar Vranić ,da svi znamo ko uzima mito ali nećemo da kažemo'. Pa reci ko uzima! Za to si na toj poziciji. Napravi red, ili sjaši. Ne trolaj nas i ti.
Stižu sankcije pa se SDA ulizuje narodu. Riješite konačno ubistvo Dženana Memića!!!
A normalno, istražiti i smrt ove djevojčice.
Zbog toga SDA i šeta po izbjeglištvu jer im trebaju glasovi. Kad se već izgubi Sarajevo... Valter neda nacionalistima u grad..
Svi ste vi isti, i opozicija i pozicija. Samo štitite svoje kriminalce i tu se lako dogovorite na štetu svih nas levata.
Kako su ljudi brzi a slucaj male Nadin dobio presudu u Strazburu i niko ne smije Sebiju da spomene jel to nije politika jel ona idalje direktorica KCUSA ??? I naravno da treba i ova zadnja ekipa odgovarat pred sudom i zabranit im dozivotno da se bave poslom zbog 2500 su ubili dijete !
Sto bi se reklo,slab odziv. Da je cherupanje i politikantsvo u pitanju svi bi narogusheni sjedili. Jadno dijete i njeni roditelji. Nista se nece promijeniti. Jer ovo je upravo ovako kako odgovara. A nadzor ne odgovara..a kamoli smjena zubara bejtovica koji je operisao oko djevojcice. Mozes mislit...
Ti zohari sve ovo dozvolili, i imaju jos obraza traziti pravdu. Pokusaj skretanja odgovornosti. Saznace se iskoro sta je ko radio.
vraniću sebija je uvela il ksc ili privatno i ko got je htio obadvoje otišao je u državnu bolnicu među prvim je g. direktor gavrankapetanović , ostali za njim pa i ti a ne sebija vaka sebija naka i nelažite narod ništa se nemože sakrit nažalost malene gadžun vi ste za zatvora
Da je Dzenin babo unajmio Ferageta, slikao se sa Dinom i optuzio bilo koga iz SDA danas bismo bili svjedoci hajke nevidjenih razmjera. Ovako, niko od pobrojanih nema politicke koristi od smrti Dzene pa nije im ni interesantna, jer znaju, ako se bude dalje pricalo i istrazivalo mogu imati samo stetu.