Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i očekivano nakon što su neki dan odbili da genocid u Srebrenici ugrade u zakon, Turci sad iznad Bosne vozaju one koji otvoreno rade protiv BiH... I mi vjerujemo da su nam stvarno prijatelji?
Nije navodni genocid nad Armencima, nego je stvarni genocid nad Armencima. I sam si dokazao ono što ja govorim - naši interesi su im zadnja stvar na pameti. Tako će biti i u slučaju nove agresije, interes će im biti da prodaju oružje Srbiji i Hrvatskoj, a mi ćemo dobiti maksuz selame od Bakirovog kuma.
Ovo je novi aranzmana veleizdajnicke bande od Trojke. Avioni neprijateljskih drzava Hrvatske i Madzarske spijuniraju teritoriju Republike BIH. Za ovo ministri Vanjskih poslova i Odbrane Konakovic i Helez moraju ici u zatvor zbog ustupanja vojnih podataka neprijateljskim drzavama. Sto to Rusi i Kinezi ne mogu prelijetati Ameriku sa nekim satrao planom "OTVORENO NEBO". TU BANDU OD TROJKE MORAMO STO PRIJE ZBACITI SA VLASTI INACE CE NAM UNISTITI NASU JEDNU I JEDINU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamazivanje očiju
Trbamo biti zahvalni na konkretnoj pomoci koju je Turska urucila OSBiH 2021 - 200 mil TL a ne samo saucescima
Na koljena pred Hrvate !!
Zapad je zajebao bosnjake 91-92..laznim obecanjima...
Može da nas nadlijeće sa vojnim avionima bilo koji stranac kao i sve druge banana republike što je poražavajuće.
Došli Turci da čuvaju pravoslavnu braću
Ja da se pitam oni ne bi letjeli. Mi od toga nikakvu korist nemamo. Oni koji ne priznaju genocid nemaju ovdje sta da traze.
koga boli .. .k .... ovo su gamad ko i oni što su ubijali u Srebrenici .. Erdogan izrada
Jugoslavija i komunosti su bar imali SUVERENITET. Ovi danas u ovim kvazidržavicama pojma nemaju šta je to!
Americki, turski, valjda nece ruski biti sljedeci
Šta fali Ibraga kad nas guze svi što ne može i Rus? Ja sam za Jugoslaviju uvijek bio, ali ovaj glup narod nikad pameti neće doći.
Cime ce nas trovat sad
A letimo li mi iznad hrvatske u sklopu tog ugovora?
Mrš nazad od kle ste došli, paščad
kad bi samo postojala neka rijec kao 'iznad' pa da se sastavi kompletna recenica za naslova..
Svak ziv nas nadlijece i koristi nase nebo za ko zna kakve aktivnosti.
Taj nas moze samo bombardovat!
A gdje mi saljemo nase F16, F22 i druge supersonicne bosanske avione... ha ha ha