Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno nije samo da su mogli sakriti dokaze za ovih par godina nego su ih mogli pojesti bukvalno ali bolje ikad nego nikad!
A ti sirotinjo gledaj kako ces platiti piletinu skuplju 2KM/kg SDA je zakon, svi mi koji smo ljubomorni ma SDA
uhljebi iz stranacke udba s kupljenim diplomama su zaduzeni za eliminacije i unistavanje dokaza...da su zivi ugljanin jozo leutar akademik redzic zena i sura od sefera ona dva postena policajca i mnogi drugi...oni bi vam to bolje obrazlozili...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
O cemu pricamo. Lik ima stan u Bosmalu. Odakle mu. Odakle imovina porodice Budnjo. Kako je stekao. Ko su stvarni vlasnici hotela na Ilidji... Sve ispitati.
narood znooo...
Ko ti je kriv sto ti ne znas stvoriti milione od 20km :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
haman ide u pravcu da je ubica kako se prica po mahali
ja i? ništa... šta će nakon 5 godina.
Oduzeli mobitel 🤣 pa u vrijeme kad se desilo ubistvo nosila se Nokia 3310
Tužilaštvo BIH, simbol za korupciju, čovjeka tereti iako je njegova umješanost u čitav ovaj miki maus slučaj, već odavno riješena, naime isto Tužilaštvo je dostavilo informacije da on nije ni bio u BIH u vrijeme izvršenog zločina, mada Nip i Muriz ne odustaju, ovo je već odavno postao privatni obračun sa pojedincima, očigledno politikanstvo porodice Memić, a ubica-Ljubo je odavno na slobodi, uz pomoć Ferageta i istog tužilaštva, morbidno.
Budnje su milioneri. Znam provjereno da je snahi olovku platio 10.000 maraka, da deset hiljada olovku. Pisaju po nama i misle da su bogovi.. Obruc se steze oko mafije sda-ovske kriminalne. Imaju milijardu nekretnina u BiH, odakle??!!
Babin sin
Sad pretres?Ko je ovde lud,do sad se moglo promjenuti cijelo naselje.Predstave za javnost nemaju kraja.Sramota od drzave!
dilala drogu,prostituciju i migrante preko bih. i svako svakoga drzi u saci a bakir,budnjo i ekipa uzimaju kajmak i time placaju sticenike i nevini DZenan se nasao u pogresno vrjeme i pogresnom mjestu ( HOTELU ) i to je sva prica za koju ti ne treba ni osnovna.s. da skontas
zasto niko ne smije javno da kaze da je centrala SDA imala dvije filijale jedna budnjo druga ? koje su imale sitne radnike npr. alisa,otac.policajci itd. a pravosude je obezbjedenje koje je zaduzeno da stiti ove niskorangirane ,,a ta centrala je preko ovih niskorangiranih prevozila i
Ma azurno nema sta al nakom 6 godina mislim da su se dokazi sami desintegrirali u prirodi..bar 2 put do sad
Babo naručio premlaćiivanje(pitaj boga zbog čega) i preraslo u ubistvoI sada se valja vaditi.....
Kad ce Asim Sarajlic doci na red?
Bas ste ih sokirali sa upadom. Uopste vas nisu ocekivali
Azurno nema sta.
U danu kad se razmatra smjena Gordane Tadić. Predstava za gledaoce Zadruge i Parova. 🤡